Kidoz app letöltés | Kidoz mobil gyerekmód telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Kidoz

kidoz

A Kidoz alkalmazással most a legérdekesebb és legfrissebb gyermekeknek szóló tartalmak érhetőek el biztonságosan, már okostelefonon és táblagépen keresztül is. Az egyszerű és praktikus felület nemcsak gyermekbarát, de gondoskodik arról, hogy a videókkal, játékokkal, képgalériával valóban izgalmas, és mégis biztonságos tartalmak kerüljenek a legkisebbek kezébe! Így nekünk sem kell folyamatosan a gyerek fölé tornyosulni, bátran engedhetjük a legújabb tanulási videók letöltését és böngészését.

Gyártó: KIDOZ
Megnevezés: Kidoz
Frissítés:
2019.05.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 289
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Kidoz?

A gyerekek már több száz online játék közül is választhatnak a Kidoz app segítségével, amely már magyar nyelven is elérhető. Ezzel az alkalmazással valóban felelősségteljes szülők lehetünk! Ha biztonságos és egyben szórakoztató környezetet szeretnék a gyerekeink számára, miközben videók, játékok és képek között böngésznek, töltsük le az ingyenes Kidoz alkalmazást. A fejlesztők szem előtt tartották, hogy hatékony biztonsági módot alakítsanak ki: vicces, interaktív és oktató tartalmak juthatnak el minden korosztályhoz. A Kidoz app állandó szülői jelenlétet nyújt, miközben mégsem kell folyamatosan a gyerek nyakán lógni. Kényelmes és egyszerű felülettel, naponta frissülő érdekességekkel szolgálja ki mind a kisebbek, mind a biztonságra vágyó szülők igényeit. A Kidoz igen intelligens alkalmazás, gyerekzárral, külön indító gombbal, remek tartalomajánlóval. A felhasználási idő is szabályozható a segítségével. Praktikus felülete miatt a szülők, színes és érdekes világa miatt pedig biztosan a gyerekek kedvencévé válik nagyon gyorsan!

Kidoz használata

A Kidoz ingyenes applikáció egy mozdulattal telepíthető az Android-készülékekre. Így bárhol és bármikor ellenőrzött tartalmat adhatunk a gyerekeink kezébe, miközben a friss videók, izgalmas játékok és a rengeteg oktató anyag tartalmas időtöltést jelent majd nekik. A letöltés után azonnal magyar nyelvre állíthatjuk a felületet. A biztonságos beállításokat és tartalom ellenőrzést regisztráció után végezhetjük el. Az e-mail cím és jelszó rögzítésével már a szülő kezébe kerül a felügyelet. Egy szülő akár több gyermek profilját is létrehozhatja. Ez rendkívül praktikus, hiszen életkor szerint nagyon eltérnek a kisebbek és nagyobban igényei, illetve az, hogy milyen tartalmakat engedhetünk meg a számukra.

kidoz-1
kidoz-2

A Kidoz rendkívül gyermekbarát, vidám és játékos felülete vonzó minden korosztálynak. A videók és képek nagy választéka mellett már online elérhető játékokat is nyújt az ingyenes app. De nemcsak szórakozásra kiváló a Kidoz: oktatási anyagokat tölthetünk le gyerekeknek, hogy a könnyed móka észrevétlenül is tanulássá váljon! A Kid Safe Seal tanúsítványa garancia arra, hogy a Kidoz alkalmazással most biztonságban tudhatjuk a legfiatalabb generációkat, úgy, hogy közben ők mégis izgalmas és tartalmas videókat, játékokat fedezhessenek fel!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.