Kidoz app letöltés | Kidoz mobil gyerekmód telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Kidoz

kidoz

A Kidoz alkalmazással most a legérdekesebb és legfrissebb gyermekeknek szóló tartalmak érhetőek el biztonságosan, már okostelefonon és táblagépen keresztül is. Az egyszerű és praktikus felület nemcsak gyermekbarát, de gondoskodik arról, hogy a videókkal, játékokkal, képgalériával valóban izgalmas, és mégis biztonságos tartalmak kerüljenek a legkisebbek kezébe! Így nekünk sem kell folyamatosan a gyerek fölé tornyosulni, bátran engedhetjük a legújabb tanulási videók letöltését és böngészését.

Gyártó: KIDOZ
Megnevezés: Kidoz
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 363
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Kidoz?

A gyerekek már több száz online játék közül is választhatnak a Kidoz app segítségével, amely már magyar nyelven is elérhető. Ezzel az alkalmazással valóban felelősségteljes szülők lehetünk! Ha biztonságos és egyben szórakoztató környezetet szeretnék a gyerekeink számára, miközben videók, játékok és képek között böngésznek, töltsük le az ingyenes Kidoz alkalmazást. A fejlesztők szem előtt tartották, hogy hatékony biztonsági módot alakítsanak ki: vicces, interaktív és oktató tartalmak juthatnak el minden korosztályhoz. A Kidoz app állandó szülői jelenlétet nyújt, miközben mégsem kell folyamatosan a gyerek nyakán lógni. Kényelmes és egyszerű felülettel, naponta frissülő érdekességekkel szolgálja ki mind a kisebbek, mind a biztonságra vágyó szülők igényeit. A Kidoz igen intelligens alkalmazás, gyerekzárral, külön indító gombbal, remek tartalomajánlóval. A felhasználási idő is szabályozható a segítségével. Praktikus felülete miatt a szülők, színes és érdekes világa miatt pedig biztosan a gyerekek kedvencévé válik nagyon gyorsan!

Kidoz használata

A Kidoz ingyenes applikáció egy mozdulattal telepíthető az Android-készülékekre. Így bárhol és bármikor ellenőrzött tartalmat adhatunk a gyerekeink kezébe, miközben a friss videók, izgalmas játékok és a rengeteg oktató anyag tartalmas időtöltést jelent majd nekik. A letöltés után azonnal magyar nyelvre állíthatjuk a felületet. A biztonságos beállításokat és tartalom ellenőrzést regisztráció után végezhetjük el. Az e-mail cím és jelszó rögzítésével már a szülő kezébe kerül a felügyelet. Egy szülő akár több gyermek profilját is létrehozhatja. Ez rendkívül praktikus, hiszen életkor szerint nagyon eltérnek a kisebbek és nagyobban igényei, illetve az, hogy milyen tartalmakat engedhetünk meg a számukra.

kidoz-1
kidoz-2

A Kidoz rendkívül gyermekbarát, vidám és játékos felülete vonzó minden korosztálynak. A videók és képek nagy választéka mellett már online elérhető játékokat is nyújt az ingyenes app. De nemcsak szórakozásra kiváló a Kidoz: oktatási anyagokat tölthetünk le gyerekeknek, hogy a könnyed móka észrevétlenül is tanulássá váljon! A Kid Safe Seal tanúsítványa garancia arra, hogy a Kidoz alkalmazással most biztonságban tudhatjuk a legfiatalabb generációkat, úgy, hogy közben ők mégis izgalmas és tartalmas videókat, játékokat fedezhessenek fel!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.