Kiadásaim app letöltés | Kiadás követő költségkezelő alkalmazás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Kiadásaim

kiadasaim A Kiadásaim alkalmazás igazi költség kezelő guru: az okostelefonunkkal minden kiadást és bevételt számon tarthatunk, hogy nyomon kövessük a pénzügyeink alakulását. Ha nehezen igazodunk el a havi kiadásainkon, és rejtély számunkra, miért áll üresen a bankszámlánk a hó végére? Ez az ingyenes applikáció a saját könyvelőnk lesz! Korlátlan számú számlát és tervet rögzíthetünk a felületen, ha pedig ezeket kategóriákba rendezzük, meglepően átláthatóvá válik, mire mikor mennyit fizetünk. Hihetetlen, de valóban lehetséges, hogy végre okosan kezeljük a költségeinket.

Gyártó: Michael Totschnig
Megnevezés: Kiadásaim
Frissítés:
2019.10.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 798
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Kiadásaim?

A Kiadásaim applikáció átlátható módon rendszerezi napi, heti és havi szintű kiadásainkat. Nemcsak a számlákat rögzíthetjük a felületen, de rendszeres költségeket is előretervezhetünk. Így például a szokásos rezsi költségek változatlan összegét nem kell minden alkalommal újra betáplálni, ez a profi alkalmazás emlékezni fog rá! A Kiadásaim igazán hatékony, hiszen közvetlenül az androidos telefonunkkal tarthatjuk kezükbe a pénzügyeinket. A tételek rögzítésén, kategorizálásán túl az adatokat elmenthetjük, visszaállíthatjuk, és a személyes információnkat jelszavas védelemmel helyezhetjük biztonságba! Exportáljuk az adatokat QIF és CSV (MS Excel) formátumban, mert azt automatikus meg tudjuk osztani e-mailben, Dropbox-on, vagy akár FTP-n is.

Kiadásaim használata

Most a legjobb helyen kezelhetjük a költségeinket: a Kiadásaim ingyenes app adatait nem fogjuk elszórni, elveszíteni, vagy elhagyni. Az okostelefonban könnyen és hatékonyan követhetjük nyomon a pénzügyeink alakulását. Kis helyet foglal el a készüléken, és még rendkívül okos is! A telepítés után azonnal hozzá foghatunk a számlák dokumentálásához. Először rögzítsük a bevételi forrásainkat, például készpénz számlát, bankszámlát, vagy hitelkártyát, és a Kiadásaim így bármikor megmutatja, mennyit költhetünk még. A deviza alapú számlákat is kezeli ez a profi alkalmazás.

kiadasaim-1
kiadasaim-2

A személyes könyvelőnkké válik gyorsan a Kiadásaim. Osszuk fel kategóriákra a tranzakciókat (a Grisbi XML-nek megfelelően kétszintű), rögzítsünk korlátlan mennyiségű számlát és tervet, és tökéletesen átlátjuk majd az aktuális anyagi helyzetünk. Az intelligens app jelszóval és biztonsági kérdéssel védi a személyes adatainkat, az integrált súgó pedig segít abban, hogy valóban kihasználhassuk a Kiadásaim minden funkcióját. Elég csak előkapnunk az okostelefont, hogy megtudjuk, hányadán állunk!

Tovább az android letöltés oldalra.