Hide Pictures Keep Safe Vault apk letöltés | Képek elrejtése mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Hide Pictures Keep Safe Vault

kepek-elrejtese A Hide Pictures Keep Safe Vault olyan ingyenes alkalmazás, amellyel mi szabhatjuk meg, ki mit láthat a fotó- és videógyűjteményünkből! Óvjuk meg a legfontosabb emlékeinket ezzel az androidos készülékre telepíthető app-pal. Állítsunk be PIN-kódot és ellenőrizzük a hozzáféréseket, így nyugodtan tárolhatunk személyes és titkos tartalmakat is a mobilunkon. A Képek elrejtése gyors és pontos, már egy mozdulattal elrejthetjük a fotókat – vagy újra láthatóvá tehetjük. Biztosítsuk most a kedvenc fotóinkat ezzel az app-pal.

Gyártó: Keepsafe
Megnevezés: Hide Pictures Keep Safe Vault
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 945
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Hide Pictures Keep Safe Vault?

Természetes, hogy bizonyos fotókat nem szeretnénk még a legközelebbi barátainkkal sem megosztani. A Képek elrejtése applikációval kiválaszthatjuk azokat a tartalmakat, amelyekhez csak mi férhetünk hozzá, ha a helyes PIN-kódon beütjük az okostelefonunk felületén. Ugye, jól hangzik? Teljes körű biztonság és felhasználóbarát alkalmazás! Szkenneljük be a legfontosabb dokumentumainkat – most a Képek elrejtésével egy különálló mappába gyűjthetjük össze. Oldjuk fel a védelmet, ha szükségünk van rá, és máris használhatjuk. Külföldi utazásokhoz célszerű, mert megkönnyítheti az intézkedést, ha elveszítjük, illetve ellopják az iratainkat. Az applikáció igazán felkészült: válasszuk ki a megfelelő funkciót, és már a fényképezés pillanatában a titkos mappába menti a tartalmat! Nem is gondolnánk, mekkora veszélyben lehetnek a személyes adataink, még időben telepítsünk egy megbízható programot!

Hide Pictures Keep Safe Vault app használata

Kifejezetten a fotók védelmében fejlesztették ki a Képek elrejtése appot. Rengeteget fényképezünk, de vajon a tartalmat megfelelően védjük-e? Töltsük le ezt az alkalmazást, mert gondoskodik a személyes adataink biztonságáról. Már egy mozdulattal titkosíthatók a fotók és videók, tehát bárki könnyen használhatja a Képek elrejtését. Szükségünk lesz egy PIN-kódra, csak ezzel oldhatjuk majd fel a fotók elzárását. Válasszunk ügyesen számsort: ne legyen magától értetődő, viszont jegyezzük meg jól, minden applikáció-megnyitáskor szükségünk lesz rá. Mi döntjük el, hogy egyenként, vagy egész mappákat húzunk át a titkos felületre. De fotózhatunk úgy is, hogy azonnal rejtett mappába mentjük a képeket!

kepek-elrejtese-1
kepek-elrejtese-2

Nemcsak titkosítja, de rendszerezi is a fotókat a Képek elrejtése app. Válogassuk külön mappába a személyes adatainkat tartalmazó dokumentumokat, szintén csoportosítsuk más fájlban a videóinkat. Létezik egy számunkra nagyon különleges személy, akit nem szeretnénk a nyilvánosság, főleg, a barátaink elé tárni? Gyűjtsük külön az ő fotóit is. Gondoltuk volna, hogy ilyen egyszerű, mégis hatékony megoldást kínál ez a nagyon kevés helyet igénylő app? Kicsi, de okos, és, bizony nagyon erős is. Csak nehogy elfelejtsük a PIN-kódunkat...

Tovább az Android letöltés oldalra.