Kelet bölcsessége app letöltés | Keleti bölcs idézetek Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Kelet bölcsessége

kelet-bolcsessege A Kelet bölcsessége ingyenes applikációval már a reggeli készülődés is tartalmasan telik. Okos és inspiráló gondolatokat ébredés után? Az okostelefonokra készített alkalmazással most bárhol vagyunk is a világban, egy újabb bölcsességre ébredhetünk! Kávé és tea mellé tökéletes társ az idézet, de akár buszmegállóban, vagy tömegközlekedve is szabadjára ereszthetjük fantáziánkat. A Keleti bölcsességeket ezentúl okostelefonunkon is olvasgathatjuk.

Gyártó: RRD
Megnevezés: Kelet bölcsessége
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 244
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a kelet-bolcsessege?

A Kelet bölcsessége app aforizmáit nemcsak a mellettünk állókkal oszthatjuk meg. Androidos készülékünkkel a közösségi oldalakon keresztül barátainknak is elküldhetjük a figyelemfelkeltő gondolatokat. A letölthető alkalmazásnak köszönve magyar nyelven olvashatjuk az évezredek alatt formálódott keleti bölcsességeket - a szórakozás mellett valódi segítséget is jelenthet egy újszerű gondolat, egy sok próbát kiállt elképzelés. Néha saját világunktól idegennek érezhetjük a távoli kultúrákat- ám, lehet, hogy egy elsőre furcsán hangzó bölcsességből épp a pillanatnyi problémáinkra kaphatunk választ. A mobil képernyőjén elhelyezett widget segítségével a képernyőn is olvashatóak a magvas gondolatok, nem kell külön elindítani a programot. Így egy könnyed mozdulattal vehetjük elő a nap bármely szakában, hogy újragondolhassuk a sorokat.

Kelet bölcsessége használata

A Kelet bölcsessége roppant egyszerű applikáció, egy szempillantás alatt bárki telepítheti az Android- vagy iPhone-készülékére. A felület azonnal megjeleníti a napi bölcsességet. Az alkalmazás nem tárolja a korábbi aforizmákat, csak azokat menti el a számunkra, amelyet kedvencnek jelölünk. A képernyő alján található csillaggal tehetjük el meg, és a Kedvencek menüben találjuk meg, ha újra beleolvasnánk.

kelet-bolcsessege-1
kelet-bolcsessege-2

Szerencsés lenne, ha A Kelet bölcsessége mégis böngészhető felépítést kapna, hiszen nem biztos, hogy egy nap alatt eldönthető, mit tartunk meg magunknak, és mit ítélünk feledésre. Egy kereső funkció tökéletesen kiegészíthetné, akár szavakkal, akár az idézet helyét feltüntetve csemegézhetne bárki a keleti elmélkedésekből. Facebook ismerőseinkkel megoszthatjuk az aktuális idézetet. Minden nap új bölcsességet tölt le az applikáció a felhasználók számára. Sajnos, a szöveg mérete nem növelhető, klasszikus módon sem tudunk ránagyítani. Ennek ellenére hosszú életűvé nőheti ki magát az alkalmazás. Tömör és megfontolandó gondolatokkal indíthatjuk a napunkat, ez pedig szinte már életstílus, nem csupán szórakozás!

Tovább az android letöltés oldalra.