Jófogás apróhiredetés mobilon | Jófogás autó, állás, ingatlan

 
Ingyenes programok információs portálja

Jófogás

jofogas A Jófogás Magyarország egyik legnagyobb apróhirdető rendszere, már mobilalkalmazáson is elérhető. Sokszor használjuk az apróhirdető oldalak online webes felületeit, de egyre nagyobb igény mutatkozik a telefonos alkalmazás támogatására is. Természetesen a Jófogás kiszolgálja a felhasználói igényeket: egy kiforrott, széles eszköztárral rendelkező applikációval rukkolt elő. Aki szívesen látogatja az apróhirdető oldalakat mobil készülékről is, annak mindenképpen érdemes letöltenie.

Gyártó: Jófogás.hu
Megnevezés: Jófogás
Frissítés:
2020.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 681
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a Jófogás?

A Jófogás mobilalkalmazás természetesen ingyen telepíthető. Az Android és iPhone készülékekre készített applikáció remek felhasználói élményt nyújt, beleértve a használhatóságot és a működési sebességet is. A kiválóan megtervezett alkalmazás rengeteg szűrési felületet kínál a keresések során is, így könnyedén megtalálhatjuk azt a hirdetést, amire szükségünk van. A kategóriák kiválasztása és kezelése is kényelmes, ilyen módon bármikor áttekinthetjük a kínálat teljes palettáját. Az alkalmazás használatával idő és pénzt takarítható meg; bármikor előhúzhatjuk a zsebből és akár egy buszon ülve is megtalálhatjuk azokat a kínálatokat, amiket régóta kerestünk.

Jófogás használata

A Jófogás alkalmazás letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, ennek köszönhetően bárki könnyedén feltalálhatja magát a rendszerben. Háromszintű kategóriákkal találkozunk. Már a hagyományos kategóriás besorolás is bizonyos szintű szűrést jelent, ami alapján közelebb kerülhetünk azokhoz a termékekhez, amelyeket keresünk. A bejelentkezést követően a legfrissebb ajánlatokba botlunk.

jofogas-1
jofogas-2

A legjobbnak ítélteket elraktározhatjuk a kedvenceink között, így bármikor visszatalálhatunk a hirdetéshez. A Jófogás Androidra épített rendszere természetesen lehetővé teszi azt is, hogy ezen a felületen adjunk fel hirdetést. Sőt, a telefonunkkal készített képeket gyorsan és kényelmesen fel is tölthetjük, így vonzóbbá válnak a hirdetéseink. Mindezek mellett bejelentkezve a beérkező üzeneteinket olvashatjuk és válaszolhatunk rájuk, de szerkeszthetjük is a már meglévő hirdetéseinket. Összességében a Jófogás Android applikációja igen kiforrott és kényelmes alkalmazás, amit bátran ajánlunk a felhasználóknak.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.