Jigty Jigsaw Puzzles full apk letöltés | Jigty Jigsaw kirakós játék

 
Ingyenes programok információs portálja

Jigty Jigsaw Puzzles

jigty-jigsaw A Jigty Jigsaw Puzzles app letisztult felületén akár több száz darabos puzzle-t is tologathatunk, és mi magunk szabályozhatjuk azt, hány darabból épüljön fel a kép. Puzzle-rajongóknak kötelező! Most is kirakósozhatunk ha van pár percünk, vegyük elő a mobilt a villamoson, vagy vonaton, nyissuk meg ezt az izgalmas és ingyenesen letölthető alkalmazást. Csodálatosabbnál csodálatosabb fotók állnak a rendelkezésünkre, amelyet a Jigty Jigsaw Puzzles app a mi utasításunk alapján bont darabokra.

Gyártó: Outfit7
Megnevezés: Jigty Jigsaw Puzzles
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 450
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Jigty Jigsaw Puzzles?

Már saját fotónkból is kialakíthatunk puzzle képet a Jigty Jigsaw Puzzles app segítségével. Töltsük ide a kiválasztott felvételt, és állítsuk be, hány darabra ossza fel a program. Meglátjuk, remek szórakozás és kihívás lesz egy már ismert képet elemeiből összeilleszteni. Talán nem is olyan könnyű, mint hittük. A puzzle szerelmesei különböző nehézségi szinteket állíthatnak fel maguknak, a Jigty Jigsaw Puzzles több száz képet biztosít ehhez. Ha tartalmas foglalatosságot adnánk a gyermekünk kezébe, ez az alkalmazás már könnyített üzemmódban is elérhető. Kifejezetten a legkisebbhez igazodva alakították ki, hogy örömet szerezhessen nekik is a puzzle. A kirakós játék kortalan, és most az androidos változat azt is lehetővé tette, hogy talpalatnyi helyen puzzle-ozhassunk, nem kell elfoglalnunk hozzá a fél szobát, vagy az ebédlő asztalát. Minden egyes kirakós játék rész egyedi, így biztosan nem kerülhet két különböző részlet ugyanarra a helyre. A kezdők és a profik is megtalálják a saját szintjükhöz illő kihívást ennél az alkalmazásnál!

Jigty Jigsaw Puzzles használata

Szabjuk saját személyiségünkhöz a puzzle-t! A Jigty Jigsaw Puzzles app-pal megválaszthatjuk a képet, valamint a nehézségi szintet is szabályozhatjuk. Többek között azzal, hogy hány darabra osztjuk fel a fotót az alkalmazás segítségével. Telepítsük az okostelefonra, és így a kirakós játék lehet a kedvenc szórakozásunk! Nagyon szép felülettel és könnyen áttekinthető funkciókkal kerül a program a felhasználókhoz, akik a letöltés után azonnal lecsaphatnak rá! A megnyitást követően tudjuk kiválasztani a kirakós játék képét. Az alkalmazás kínálata hatalmas, azonban számos fotóért fizetnünk kell.

jigty-jigsaw-1
jigty-jigsaw-2

Viszont így is bőségesen böngészhetünk az ingyenes darabok között, vagy sajátot töltünk fel a felületre. Az egyedi puzzle-darabkákat a felületen keresztül az ujjunkkal mozgathatjuk: húzzuk oldalra, forgassuk el, próbáljuk meg a kiszemelt helyen. Mintha csak az asztalon tologatnánk a valóságos részeket, csak most nem veszíthetünk el egy részletet sem. Az androidos puzzle nagy előnye, hogy bárhol és bármikor nekifoghatunk, ráadásul biztos nem keverjük el sehova sem a kirakós darabkákat. A klasszikus változat rajongói is gyorsan megszerethetik, annyira szép a felülete.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.