Instagram app letöltése | Instagram fotó feltöltés Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Instagram

instagram Az Instagram a legmenőbb fotós alkalmazás, amely jelenleg okostelefonnal elérhető. Bárki ingyenesen letöltheti. Az egész világ pixel-halom. Az Instagram alkalmazás ezt most be is bizonyítja! Az okostelefonnal készített fotónkat bárki megtekintheti, sőt, ha szeretné, nyomon követheti a profilunkat is, hogy ne maradjon le egy alkotásunkról sem. A sokoldalú app-pal szerkeszthetjük is a fényképeket - a valóságtól elrugaszkodott művészi montázsokon túl egészen a portréig mindent elbír a felület.

Gyártó: Instagram
Megnevezés: Instagram
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 997
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.63 (8 szavazat)

Mi az Instagram?

Nemcsak fényképszerkesztő, de közösségi felület is ez a világhírű alkalmazás. Az Instagramot több mint 300 millióan használják. Elképesztő számok, elképesztő mennyiségű képanyaggal. Mégsem kaotikus a felépítés, saját barátaink és ismerőseink alkotásait éppen olyan könnyen megtaláljuk, mint akár David Lynch képeit, vagy a legújabb Leo Messi-pixeleket. A követésre bejelölt személyek fotói a főoldalra kerülnek, hogy az Instagramba lépve mindig átpörgethessük a kedvenceinket. Visszajelzést is küldhetünk a készítőnek, vagy tovább oszthatjuk más közösségi felületeken is. Valóban sokszínű applikációt kaptunk a kezünkbe, a művészfotókon át a családi pillanatok rögzítéséig minden helyet kap az Instagramon. Élvezetes időtöltés a készítőknek és a lapozgatóknak is!

Instagram használata

Az Instagramot Facebook-fiókkal is használhatjuk. A letöltést követően a főoldalra jutunk. Ide gyűjthetjük össze a kedvenceinket. Miután ráakadtunk a barátaink profiljaira, illetve bárkire, akinek a fotói szimpatikusak, követhetjük. Ez annyit jelent, hogy az Instagramba lépve elsőként az ő legújabb alkotásaikkal találkozunk. Adhatunk neki szívecskés tetszés-visszajelzést, megoszthatjuk Facebookon, továbbküldhetjük e-mailben.

instagram-1
instagram-2

A képernyő alján található keresővel célzottan kutakodhatunk az ismerőseink után, de számunkra vadidegen emberek tevékenységét is követhetjük. Például azt is láthatjuk, hogy a világsztárok hogyan élik a hétköznapi helyzeteket, saját barátaik körében. Vagy épp melyik limonádé a kedvencük. Lionel Messit, a csodacsatár sem hagyja hidegen az Instagram! A fényképezés-funkciót szintén a képernyő alján találjuk. lehetséges már meglevő fotót feltölteni, de az alkalmazás segítségével is elkészíthetjük azt. Továbbá a videót is támogatja az Instagram. A fotókat egyedi tervezésű szűrőkkel alakíthatjuk: a fényerő, kontraszt, telítettség, árnyékolás opciók beállításaival bűvölhetünk. A végső változatot privát üzenetben továbbíthatjuk a szűkebb körünknek, de, akár direktben is megoszthatjuk a világgal a nagyobb közösségi oldalakon keresztül.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.