IMDb Movies Tv app letöltés | IMDb Movies and celebrities

 
Ingyenes programok információs portálja

IMDb Movies

imdb-movies Az IMDb Movies & Tv alkalmazás a világ legnagyobb filmes adatbázisát használja. Szinte nem is létezik olyan film, amelyről ne találhatnánk meg minden apróságot, amikor ezt az ingyenes android és iphone applikációt a kezünkbe vesszük. Trailerek, tartalomismertetők, színész-listák, értékelések és ajánlások... Sokoldalú és részletes, a film rajongók és a szakmabeliek egyaránt szeretik és használják az alkalmazást. Ha csak a színész neve, vagy épp egy évszám ugrik be - a jól felépített kereső segítségével megtaláljuk a választ, és további kedvencekre bukkanhatunk!

Gyártó: IMDb
Megnevezés: IMDb Movies
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 265
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.75 (2 szavazat)

Mi az IMDb Movies & Tv ?

Már az IMDb Movies & Tv webes felületének is hihetetlenül magas a látogatottsága. Érthető, hogy az ingyenes alkalmazás miért örvend ekkora népszerűségnek. A filmes adatbázis ugyanis széles körű, akár egy thai filmet, vagy a legfrissebb magyar alkotásokat szeretnénk átböngészni. Folyamatosan bővül az információ-mennyiség: az app-pal minden aktuális filmvilági történést nyomon követhetünk, legyen szó premierről, színészgáláról, vagy kedvenceink magánéletéről. Kitűnő a felhasználói felület: a trailerek, adatok mellett képek, filmkritikák és véleményezések segítenek dönteni abban, mit érdemes megnézni. Életre szóló élményeket és felejthetetlen pillanatokat szerezhetünk - nem is beszélve arról, amikor szinte véletlenül akadunk rá egy remek filmre. Az ingyenes adatbázis közösségi alapú, a filmértékelések is a visszajelzésekre épülnek. A hasonló ízlésű és érdeklődésű felhasználók könnyen összetalálkozhatnak, egymás kedvenc listáit böngészhetik, és nem utolsó sorban megoszthatják a legnagyobb közösségi felületeken.

IMDb App használata

Az IMDb Movies & Tv roppant egyszerű, ám átlátható adatbázisra épül. Az applikáció gyors letöltését követően több csatornán keresztül is bejelentkezhetünk - például Facebook-fiókkal is lehetséges a felhasználás. Ismerőseink, barátaink kedvenc filmjei között is böngészhetünk, elolvashatjuk értékelésüket. Elég csak a képekre kattintani, máris a részletes adatlaphoz lépünk. A magyar cím alapján is megtaláljuk a filmeket. Maga az adatbázis angol nyelvű, de köszönve annak, hogy gyakorlatilag az egész világ szerkeszti, egy viszonylag egyszerű nyelvezettel vár bennünket.

imdb-movies-1
imdb-movies-2

Az indító felületen a legújabb történéseket érjük el. Az okostelefonról már egy mozdulattal megnézhetjük a premiereket, a legfrissebb filmleírásokat. Az oldal alján pedig az érdekességek mellett további filmbemutatókról olvashatunk. Saját listánkat is itt találjuk meg, amelyet bármikor tovább szerkeszthetünk, minden film adatlapnál ott szerepel a hozzáadás-jel. A bal felső sarokban található Beállítások az app alapfunkcióit különíti el. Átpörgethetjük a tv-s csatornák kínálatát, utána olvashatunk a celeb-világ apró titkainak. A STAR-méterrel kiderül, ki is a vászon legfelkapottabb üdvöskéje. A mozivilág szereplőinek magánéletéből elkaphatunk néhány érdekes pillanatot, hírcsemegét és videót is. Saját IMDb-profilunk beállításait szintén itt végezhetjük el. A már említett kedvencek lista mellett értékeléseinket, böngészési naplónkat is rögzíti ez a mobilos alkalmazás. Számos értesítési lehetőséget is elhelyeztek az IMDb Movies & Tv felületén, például a legújabb feltöltött Trailer-ekről vagy fotókról is. Megtörténhet, hogy használat közben az applikáció lefagy. Ilyenkor elég csupán újraindítani.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.