Ikea app letöltés magyar | Ikea mobil alkalmazás, webshop

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Gyors, a kézikönyv elolvasása után elég hatékonyan használható kis szótár. Szókészlete sok hasonlóságot mutat a SZTAKIéval. Download: Metis Dictionary 0.3.7

Ikea

ikea Az IKEA alkalmazás remek segítség minden Ikea-rajongónak, bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. Könnyedén és gyorsan dönteni asztal és asztal, vagy tányér és tányér között? Az Ikea szerelmesei jól tudják, hogy csak hosszú bolyongást követően születhetnek meg a tökéletes választások. A svéd cég applikációja továbbra sem veszi el a keresés izgalmát, továbbá a böngészés számos más lehetőséggel kiegészül. Például saját bevásárló listát is összeállíthatunk.

Gyártó: IKEA
Megnevezés: Ikea
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 321
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi az Ikea?

Az Ikea applikáció igazán megkönnyíti a vásárlást! Azt is ellenőrizhetjük, hogy a termék valóban kapható-e a kiszemelt áruházban, illetve minden Ikea-hely elérhetőségét és alapadatait megtaláljuk a felületen. Amennyiben szükséges, útvonal-tájékoztatót is kaphatunk. Az alkalmazás letöltését követően azonnal értesülhetünk a legújabb akciókról, vagy a kínálat bővüléséről, valamint a rendezvényekről és különböző eseményekről. Ha még nem rendelkezünk Ikea Family Kártyával, törzsvásárlóként érdemes kiváltani, ugyanis ezzel további kedvezményekhez juthatunk - és az app mindig tájékoztat a kártyánk pillanatnyi állapotáról. Előre megtervezhetjük, hol és milyen jutányos ajánlatokkal kívánunk élni, hogy az otthonunkat valóban saját elképzeléseink szerint valósíthassuk meg! Az alkalmazás természetesen támogatja a magyar nyelvet.

Ikea használata

Praktikus és jól felépített felülettel lepték meg a fejlesztők a stílusos bútorok szerelmeseit. Könnyen értelmezhető menükkel valóban a leggyorsabban jutunk el a kívánt célig, legyen az vásárlás, vagy tájékozódás. A nyitófelület ikonjai az applikáció sokoldalúságában segítenek eligazodni. Innen kiindulva választhatunk terméket, ellenőrizhetjük az Ikea Family Kártyánk pillanatnyi állapotát, böngészhetünk az áruházi ajánlatok között, vagy épp vonalkód-leolvasáshoz használhatjuk fel.

ikea-1
ikea-2

A termékeket a honlapról jól ismert módon, kategóriákba sorolva listázza az alkalmazás. Az árucikk profilja jól tájékoztat az alapinformációkról: az ár, a kép mellett azt is láthatjuk, aktuálisan hol vásárolható meg. Egy mozdulattal rá is tehetjük a bevásárló listánkra. Praktikus, hogy a listát hozzárendelhetjük a kiválasztott áruházhoz - mivel több Ikea is van az országban. Ha már tudjuk, konkrétan milyen tárgyat keresünk, célszerű a gyors keresőn keresztül utánanézni. A találati listát a pontosabb meghatározással szűkíthetjük, például szék helyett irodai széket írjunk be, amennyiben arra van szükségünk. Ezzel időt spórolhatunk meg magunknak. Miután bejelentkeztünk a tagsági kártyánkkal, később az előhívásához csak rázzuk meg az Android vagy iPhone készüléket, máris megjelenik a kártyánk. Az alkalmazással leolvashatjuk a termékek QR-kódját. A Beolvasás menü ezenkívül a vonalkódokat is kezeli, így a termékeket már egy mozdulattal is rögzíthetjük saját bevásárló listánkon!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.