Igyál vizet alkalmazás letöltés | Igyál vizet emlékeztető mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Igyál vizet

igyal-vizet Az Igyál vizet ingyenes alkalmazással napról napra biztosíthatjuk a megfelelő folyadékbevitelt. Csupán tartsunk zsebben az okostelefont, az emlékeztető megjegyzi helyettünk is, és szól, ha itt az ideje egy újabb kortynak. A pörgő és fárasztó hétköznapokban szétszóródik a figyelmünk, és megesik, hogy kevés energiát tudunk saját magunkra szánni. A megfelelő és rendszeres vízfogyasztással azonban elkerülhetjük a kiszáradással járó negatív következményeket.

Gyártó: NorthPark.Android
Megnevezés: Igyál vizet
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 015
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Igyál vizet?

Talán meglepő, de a ráncok és a fáradékonyság egyik leghatékonyabb ellenszere a víz. Elfoglaltak vagyunk akkor is, ha néha még az ebédidőt is elcsaljuk? A folyadékfogyasztással már nem bánhatunk ennyire hanyagul. Bízzuk magunkat az Igyál vizet alkalmazásra, amely mindig figyelmeztet arra, ha már ideje a vizespohár után nyúlni. Az applikáció személyre szabással képes követni az ivási szokásainkat, naplózza a rögzített fogyasztásokat, amit később egy grafikonon is végig követhetük. Az Igyál vizet a testsúlyból számítja ki, mikor és mennyi folyadék szükséges ahhoz, hogy a szervezetünk ideálisan érezze magát. Sokkal energikusabbnak és fittebbnek érezzük magunkat, ha követjük az alkalmazás jelzéseit. A koncentrációs képességünk erősödhet, vagyis jobban teljesítünk majd a munkánkban is! Most lemondás nélkül vigyázhatunk a saját egészségünkre az Igyál vizet népszerű app-pal. Nem beszélve arról, ha kevés folyadékot iszunk, sokkal nehezebben birkózunk meg a stresszes helyzetekkel is. Az Igyál vizet alkalmazás hosszú távon életet menthet, és mindenképp megkönnyíti a hétköznapokat! Már magyar nyelven is működtethető.

Igyál vizet használata

Rendkívül apró helyet foglal az Igyál vizet, de az okostelefonok egyik leghasznosabb app-ja. Töltsük le, majd a telepítés után a nyitófelületen állítsuk be saját testsúlyunkat, hiszen ebből kalkulálja ki az Igyál vizet, naponta hány ml folyadékot igényel a szervezetünk. A letisztult felületen gyorsan megtaláljuk az app beállítási lehetőségeit, hiszen egy kitűnően személyre szabható tervezést tarunk a kezünkben. Adjuk meg, milyen időközönként figyelmeztessen bennünket az okostelefon, igazítsuk ezt a napi teendőkhöz. Válasszuk ki a rezgő funkciós jelzést, de, ha erőteljesebb figyelmeztetést szeretnénk, az Igyál vizet app csengőhangos jelzést is küldhet! Az alkalmazás felületén a jelzés pillanatában egy sárga gomb jelenik meg, ha megérintjük, kiválaszthatjuk, milyen típusú és mennyiségű folyadékot iszunk meg. A korábban elfogyasztott folyadékmennyiség adataihoz a képernyő jobbra-balra történő söprésével bármikor hozzájuthatunk.

igyal-vizet-1
igyal-vizet-2

A menü sokoldalú funkciói között érdemes a pohár nagyságát is kijelölni, ha nem klasszikus méretűt tartunk az asztalunkon. Minél pontosabban rögzítjük a bevitt mennyiséget, annál hasznosabb lesz számunkra az Igyál vizet alkalmazás! Ne mondjunk le a fiatalos bőrről, kiegyensúlyozott munkaórákról és az energikus érzésről, az emlékeztető applikációval igazán egyszerűen és könnyen óvhatjuk a saját egészségünket!

Tovább az android letöltés oldalra.