Időjárás Magyarország XL PRO apk letöltés | Időjárás magyarországon

 
Ingyenes programok információs portálja

Időjárás Magyarország XL PRO

idojaras-magyarorszag Az Időjárás Magyarország XL PRO elsőrangú időjárás-előrejelző app. Gyors és praktikus megoldás! Elég csak telepíteni az androidos telefonra, és máris hozzájutunk a legfrissebb országos és nemzetközi adatokhoz. A szép és okos applikáció mindenki igényét kielégíti, az óránkénti lebontás, a radarfelvételek és a realisztikus ábrázolás pedig kényelmessé teszik a hétköznapokat. Az Időjárás Magyarország XL PRO app-pal mindig tudni fogjuk, mit húzzunk magunkra, amikor kilépünk az otthonunkból.

Gyártó: Exovoid S?rl
Megnevezés: Időjárás Magyarország XL PRO
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 629
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi az Időjárás Magyarország XL PRO?

Miért cipelnénk magunkkal feleslegesen, miért húznánk fel egy újabb pulóvert, ha már abban az így is szinte hőgutát kapunk? Egy megbízható és részletes időjárás-előrejelző felkészít bennünket, hogy elkerülhessük az elázást, a megfázást, vagy akár a túlöltözést is. Tájékozódjunk az Időjárás Magyarország XL PRO alkalmazás felületéről, ahol a hőmérsékleten túl UV-index, páratartalom, légnyomás adatok segítik a tervezést. Tökéletes app, hiszen elég csak előkapni az okostelefont, a műholdas és radaros térkép-animációk megmenthetik a hétvégi kirándulás vagy az esti közös kikapcsolódás hangulatát, a folyamatosan frissített felület tájékoztat a várható ködről, viharról. Pörgessük vissza az előzményeket, vagy böngésszünk 10 napra előrejelzett adatokat, az Időjárás Magyarország XL PRO mindent tud, ha az időjárásról beszélünk! Tájékozódjunk a mobilunkkal első kézből!

Időjárás Magyarország XL PRO app használata

Nagyon szép és igazán felhasználóbarát alkalmazást telepíthetünk most a mobilunkra. Az Időjárás Magyarország XL PRO már háttérképként is beállítható a telefon felületén. Ha az alkalmazás megnyitása nélkül szeretnénk tájékozódni a pillanatnyi hőmérsékletről, szélerősségről, a letöltést követően az okostelefon élő háttérképeihez navigáljunk. Ugyanis ott aktiválhatjuk ezt a hasznos a beállítást! A telefonunk helyzetmeghatározója segít felismerni az Időjárás Magyarország XL PRO appnak, hol is tartózkodunk pontosan, hogy mindig a legprecízebb tájékoztatást kapjuk meg a várható időjárás-változásról. A bal felső gyorsmenüből azonban mi magunk is előhívhatjuk és megváltoztathatjuk az aktuális helyzetünk.

idojaras-magyarorszag-1
idojaras-magyarorszag-2

Minden információ egy helyen, folyamatos adatfrissítéssel! Az Időjárás Magyarország XL PRO nyitó felülete mindent közöl a pillanatnyi hőmérsékletről, környezeti tényezőkről, sőt, a továbbléptető nyilak segítségével sokkal részletesebb előrejelzéseket és leírásokat olvashatunk. A szép grafikával és felismerhető jelekkel megalkotott app gyorsan és problémamentesen kezelhető. Az okostelefon segítségével most valóban a zsebünkbe csúsztathatunk egy virtuális meteorológust, amely a páratartalom és szélerősség, valamint a csapadék-előrejelzésen túl radar-képekkel és térképpel segíti a tájékozódást.

Tovább az Android letöltés oldalra.