Ice Age Village letöltése ingyen | Ice Age játék Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Ice Age Village

ice-age Az Ice Age Village játék alkalmazásban Manny, Ellie, Diego, valamint Sid letelepszenek és várost alapítanak - már ingyenesen letölthető az okostelefonokra. Az Ice Age Village freemium játék rendkívüli népszerűségre tett szert a megjelenését követően. Az ingyenesen letölthető androidos app is bizonyítja, hogy még mindig nagyon szeretjük a Jégkorszak szereplőit, és szívesen játszunk velük. A mozifilm remekül megágyazott ennek az Android-alkalmazás sikerének (is), amelyben Manny, Ellie, Diego és Sid a nem vándorol tovább, hanem inkább építenek egy saját várost.

Gyártó: Gameloft
Megnevezés: Ice Age Village
Frissítés:
2019.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 207
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi az ice-age?

Az Ice Age Village grafikája egészen tetszetős, noha megesik, hogy egyes részei átláthatatlanok és túlzsúfoltak. Ez jellemző magára a játékmenetre is, hiszen a történések néha akkora intenzitással zajlanak a képernyőn, hogy az már nehezen követhetővé teszi a játékot. Némi rutinnal mégis kellemes szórakozást jelent. A fő irányvonalon kívül számos minijátékra nyílik lehetőség, ami némileg színesebbé teszi az élményt; hátrány viszont, hogy az alkalmazás kifejezetten marketing célokat szolgál, ennek megfelelően el kell viselnünk a felbukkanó ajánlatokat. Összességében mindenkinek bátran ajánljuk, aki szeretik a jégkorszaki barátainkat!

Ice Age Village használata

Az Ice Age Village némileg különbözik a sorozat előző kiadásaitól. Az ingyenesen letölthető Android applikáció a korábbiakkal ellentétben inkább építkezős stratégiai, mintsem ugrálós dinamikus játék. A feladatunk nem más, mint felépíteni a saját falunkat, ahol hajlékkal szolgálhatunk a filmből jól ismert állatoknak. A hőseink, Manny, Ellie, Diego és Sid nagy segítségünkre vannak ebben. Minden tanácsuk és iránymutatásuk aranyat ér, hiszen ezeknek köszönhetően teljesíthetjük azokat a feladatokat, amelyek a végső célhoz vezetnek.

ice-age-1 ice-age-2

Nem vagyunk egyedül a munkában. Segítségül hívhatunk különböző állatokat, akik érméket gyűjtenek számunkra. Természetesen róluk is gondoskodnunk kell; etetnünk kell őket, társat kell nekik találnunk, de még a különleges igényeiket is ki kell elégítenünk. Bizony, a jégkorszak lakóinak mocsári jakuzzira és őskori mozira van szükségünk, hogy jól érezzék magukat. A vicces játékmenetet kicsik és nagyok is élvezhetik, mindenkinek érdemes tennie egy próbát a mesehősök legmenőbb arcaival!

Tovább az android letöltés oldalra.