Ice Age Village letöltése ingyen | Ice Age játék Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Ice Age Village

ice-age Az Ice Age Village játék alkalmazásban Manny, Ellie, Diego, valamint Sid letelepszenek és várost alapítanak - már ingyenesen letölthető az okostelefonokra. Az Ice Age Village freemium játék rendkívüli népszerűségre tett szert a megjelenését követően. Az ingyenesen letölthető androidos app is bizonyítja, hogy még mindig nagyon szeretjük a Jégkorszak szereplőit, és szívesen játszunk velük. A mozifilm remekül megágyazott ennek az Android-alkalmazás sikerének (is), amelyben Manny, Ellie, Diego és Sid a nem vándorol tovább, hanem inkább építenek egy saját várost.

Gyártó: Gameloft
Megnevezés: Ice Age Village
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 407
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi az ice-age?

Az Ice Age Village grafikája egészen tetszetős, noha megesik, hogy egyes részei átláthatatlanok és túlzsúfoltak. Ez jellemző magára a játékmenetre is, hiszen a történések néha akkora intenzitással zajlanak a képernyőn, hogy az már nehezen követhetővé teszi a játékot. Némi rutinnal mégis kellemes szórakozást jelent. A fő irányvonalon kívül számos minijátékra nyílik lehetőség, ami némileg színesebbé teszi az élményt; hátrány viszont, hogy az alkalmazás kifejezetten marketing célokat szolgál, ennek megfelelően el kell viselnünk a felbukkanó ajánlatokat. Összességében mindenkinek bátran ajánljuk, aki szeretik a jégkorszaki barátainkat!

Ice Age Village használata

Az Ice Age Village némileg különbözik a sorozat előző kiadásaitól. Az ingyenesen letölthető Android applikáció a korábbiakkal ellentétben inkább építkezős stratégiai, mintsem ugrálós dinamikus játék. A feladatunk nem más, mint felépíteni a saját falunkat, ahol hajlékkal szolgálhatunk a filmből jól ismert állatoknak. A hőseink, Manny, Ellie, Diego és Sid nagy segítségünkre vannak ebben. Minden tanácsuk és iránymutatásuk aranyat ér, hiszen ezeknek köszönhetően teljesíthetjük azokat a feladatokat, amelyek a végső célhoz vezetnek.

ice-age-1 ice-age-2

Nem vagyunk egyedül a munkában. Segítségül hívhatunk különböző állatokat, akik érméket gyűjtenek számunkra. Természetesen róluk is gondoskodnunk kell; etetnünk kell őket, társat kell nekik találnunk, de még a különleges igényeiket is ki kell elégítenünk. Bizony, a jégkorszak lakóinak mocsári jakuzzira és őskori mozira van szükségünk, hogy jól érezzék magukat. A vicces játékmenetet kicsik és nagyok is élvezhetik, mindenkinek érdemes tennie egy próbát a mesehősök legmenőbb arcaival!

Tovább az android letöltés oldalra.