Hungarian Audibooks app letöltés | Audibooks hangoskönyv okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Hungarian Audibooks

hungarian-audiobooks

A Hungarian Audibooks A Hungarian Audibooks hangos könyvtár egy remek, ingyenesen letölthető mobil app, ha már beleuntunk abba, hogy a zötyögő buszon éppen harmadszor sem sikerül ott folytatni a sort, ahol kellene, vagy éppen elfáradtunk a kapaszkodó és a kedvenc olvasmányunk (másik kezünkben esetleg a reggeli kávéval, tessenek kérem úgy megpróbálni lapozni... Na, ugye!) közötti zsonglőrködésbe a csúcsforgalom okozta rodeó közepén vagy épp csak szeretnénk egy könyvet egy nevesebb színész, esetleg egy lelkes amatőr tolmácsolásában meghallgatni.

Gyártó: Murati
Megnevezés: Hungarian Audibooks
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
866
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Hungarian Audibooks?

A Hungarian Audibooks app pontosan (illetve majdnem pontosan) az, aminek a címe is mondja magát. Az alkalmazás segítségével "virtuális olvasójegyet" - bár ez a megfogalmazás tartalmaz némi képzavart - válthatunk a MEK hangoskönyv "részlegébe", hogy amíg wifi közelében vagyunk - vagy amíg tart a mobil adatkeretünk - azt kedvünkre böngészhessük, hallgassuk sőt, utazáshoz, vagy (irgalom Atyja, ne hagyj el!) internet nélkül töltendő időre készülve, kedvenceinket le is tudjuk tölteni, amiket aztán offline is meg tudunk hallgatni. Sajnos az adatbázis jelenleg csak a mek.oszk.hu adatbázisában található könyveket tartalmazza, de egyrészt ez talán bővülhet, bővülni fog az idő előrehaladtával, másrészt így is, több száz (ezer? bevallom nem számoltam) hangoskönyvhöz teremt instant ingyenes hozzáférést. Lehetőségünk van ezeket a könyveket letölteni (csak saját használatra!) az okos telefonunkra, lejátszási listákat készíteni vagy éppenséggel, a jövőben meghallgatandókról kedvencek listát is készíteni.

Hungarian Audibooks app használata

Az applikáció használata végtelenül egyszerű a mobiltelefonunkon akár android, akár iPhone készüléket használunk, hiszen az egész más, mint egy meglehetősen (legalábbis a Google majd mindenre kiterjedő figyelmével szemben) szűkített halmazon történő keresés. Böngészhetünk "találomra" is, ekkor elég csak ráböknünk hogy "minden könyv" és máris ott áll előttünk, abc sorrendbe rendezve a teljes kínálat, de kereshetünk a szerző nevére vagy épp az adott mű címére is.

hungarian-audiobooks-1
hungarian-audiobooks-2

Emellett természetesen az alkalmazás is megpróbál segíteni nekünk, egy úgynevezett ajánló sorral, amibe az előző kereséseink alapján nekünk valónak ítélt könyvekből válogat össze egy kisebb csokorral. Kis hiányosság, hogy sem az adott könyv tartalma, sem a felolvasó személye nem jelenik meg sehol (ellentétben a könyv papírkiadásának borítójával) így kicsit lutri, hogy mit is kapunk (szerencsejáték és művelődés, win - win!), de ezt leszámítva - és bízva abban, hogy ezek javításra kerülnek valamikor - nagyon könnyen használható, hálás alkalmazás.

Tovább az Android letöltés oldalra.