Houzz Interior Design Ideas apk letöltés | Houzz lakberendezés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Houzz Interior Design Ideas

houzz A Houzz Interior Design Ideas alkalmazás egy belső építész igényességével segít a dizájn megtervezésében. Az ingyenes applikációval androidos vagy iPhone készüléken keresztül újradekorálhatjuk az otthonunk. Inspirációkat nyújt, ezért az újabb ötletekért minden nap érdemes ide visszalátogatni. Rengeteg fényképet böngészhetünk. Modern vagy western típusú enteriőr után áhítozunk? Nézzük meg a trendeket, gyűjtsük össze az ötleteket! Ha szép otthont szeretnénk, nem is kérdés, hogy telepítsük-e!

Gyártó: Houzz
Megnevezés: Houzz Interior Design Ideas
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 005
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Houzz Interior Design Ideas?

Ha teljesen elégedettek vagyunk az otthonunkkal, akkor sem árt időnként új színekkel, tárgyakkal felfrissíteni a környezetünket. Néha elég csak megcserélni a bútorok helyét – a Houzz Interior Design Ideas alkalmazással azonban már egy nagyobb átalakításba is belefoghatunk. Fényképezzük le a szobánkat, a felületre illesszünk be újdonságokat. Próbáljuk ki, hogyan mutatnak az otthonunkban a legújabb divatirányzatok. Böngésszünk több millió képet, pörgessük át az érdekes és szép bútorok adatlapját, és, ha mindezek után kedvet kaptunk hozzá, egy mozdulattal meg is rendelhetjük. A Houzz Interior Design Ideas alkalmazáson keresztül enteriőr-szakértőket is elérhetünk, ha konkrét kérdéssel fordulnánk egy szakemberhez. Kikapcsolódáshoz, ötleteléshez kitűnő az app – de a megvalósítás és a motiváció az igazi erőssége!

Houzz Interior Design Ideas app használata

Akár Facebook- vagy Gmail-profillal is regisztrálhatunk a Houzz Interior Design Ideas app felületén. Jó hír, hogy telepítéskor rendkívül kevés helyet foglal az alkalmazás, mégis számos tervezési, keresési műveletet végezhetünk el vele! A bemutató slide-okat érdemes átpörgetni, már ott is képet kapunk arról, milyen színes és okos a Houzz. Dizájn-őrülteknek kötelező, otthon-dekorálóknak szintén. A felső részen húzódó menüsorból választhatjuk ki a műveleteket. Minden napra egy újabb inspirációt tesz elérhetővé az app, amit szintén itt találhatunk meg. Lehet ez akár klasszikus vagy modern, naturális vagy futurisztikus stílusú is.

houzz-1
houzz-2

A hatalmas kínálatban részletes leírásokkal és nagyon szép képeket találunk az enteriőrökről és a teljes bútorkínálatról. Közelebbről megnézhetjük a lámpákat, székeket, és a Houzz Interior Design Ideas segítségével néhány mozdulattal bele is illeszthetjük a szobánkba – virtuálisan. Így már sokkal szembeötlőbb, melyik dizájn stílus áll jól az otthonunknak. Igazán szórakoztató felület, ha van egy kis időnk, inspirálódjunk a fotókon és ötleteken keresztül!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.