Horoszkóp apk letöltés magyar | Horoszkóp napi jóslás

 
Ingyenes programok információs portálja

Horoszkóp

horoszkop A Horoszkóp magyar nyelvű app végre segít eligazodni abban, mire is fókuszáljuk a napi eseményekben. Aggódunk a munka miatt, vagy épp nem tudjuk hogyan helyrerázni a problémás kapcsolatainkat? Mobilunkon most egy mozdulattal juthatunk el a csillagokig, amelyek valóban lényeges dolgokra és helyzetekre irányítják a figyelmünket. Nemcsak a megszokott napi horoszkópot olvashatjuk az Androidon, hanem például távoli keleti kultúrákét is! Az egyszerű a nagyszerű - ez a Horoszkóp pontosan ilyen!

Gyártó: Mujumsoft
Megnevezés: Horoszkóp
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 775
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Horoszkóp?

A Horoszkóp ingyenes alkalmazással az előző napi gondolatok is visszakereshetők. A gyors regisztrációt követően, a profilunk segítségével máris olvashatjuk, mit rejtenek a csillagképek. A születési dátumhoz kapcsolódóan jelennek meg a személyes leírások. A kelet-ázsiai vagy dél-amerikai kultúra rajongói különösen örülhetnek. Az okostelefon az app letöltését követően a maja, vagy kínai horoszkópot is elénk tárja. Ha eddig nem ismertük volna saját keleti csillagképünk, most megtudhatjuk, kutya, kígyó, vagy kecskeként milyen tulajdonságokkal számolhatunk, milyen viselkedés jellemez bennünket, hogyan tartsunk jól kapcsolatot önmagunkkal és a külvilággal. Nemcsak érdekesek, hanem tanúságosak is ezek a gondolatok! A Horoszkóp adroidos alkalmazás kis helyet foglal. A gyors letöltést után első lépésben saját adatlapunkat kell létrehozni. A jobb felső sarokból legördített menü Profil segítségével a születési dátumot és felhasználó nevünket rögzíthetjük.

Horoszkóp használata

A horoszkóp csak a profil aktiválása után érhető el: az elkészült nevünket érintsük meg - amikor a szürke betűszín fehérré változik, akkor lesz sikeres a mozdulat. Ettől a pillanattól nyitva áll előttünk a csillagok keleti és nyugati olvasata is. Sajnos, csak saját horoszkópunkat böngészhetjük. Ha szeretnénk mások titkaiba is belelesni, az ő csillagjegyüket szintén rögzítenünk kell a Profil menüben. Az adatokat bármikor szerkesztjük, illetve törölhetjük. Az aktuális Napi horoszkóp a főoldalon olvasható, a tegnapi pedig visszalapozható. Így nem kell aggódnunk, ha már nem emlékszünk az apróságokra, az okostelefonos app megjegyzi helyettünk.

horoszkop-1
horoszkop-2

A felhasználók a fizikai, szellemi és érzelmi bioritmus-információk mellett a főoldalról balra söpréssel juthatnak el különböző kultúrák horoszkópjáig. Azték, indián, japán, kelta, kínai és maja asztrológia jelzi előre, hogy tulajdonságaink, viselkedésünk milyen irányba sodorhat el bennünket. Érdekességeket olvashatunk a csillagjegyeket bűvölő kultúrák hátteréről az oldalak információs fülecskéjénél. Remek iránytű a Horoszkóp, hogy észrevegyük, milyen sok pozitív történés vesz körbe bennünket - ez az applikáció igazán jó társ a hétköznapokban!

Tovább az android letöltés oldalra.