Home Workout app letöltés | Home Workout edzés otthon okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Home Workout

home-workout

A Home Workout egy ingyenesen, okostelefonra letölthető alkalmazás ami, mint a neve is mutatja segít megtervezni az otthoni edzéseinket úgy, hogy ne legyen szükségünk - az elszántságon és a kitartáson kívül - pusztán némi kis helyre és egy kevés, erre szánható időre, mert sem kimozdulni, sem bármilyen funkcionális kütyü beszerzésére nem sarkall az app, pusztán mi leszünk magunkkal és a testsúlyunkkal. Az applikációval a kezdőktől a haladókon át, az igazán elszántak is találhatnak maguknak megfelelően izzasztó elfoglaltságot.

Gyártó: Leap Fitness Group
Megnevezés: Home Workout
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 215
Kategória: Egészség, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (2 szavazat)

Mi a Home Workout?

Ki ne vágyott volna közülünk izmos(abb) testre, lapos(abb) hasra vagy épp formásabb, khm... fülekre mondjuk? Érthetően sokan nem kedvelnek edzőterembe járni, vagy épp a formálásra fordítható idő kevesebb, mint amivel már érdemes elsétálni, akárcsak az első szembejövő konditeremig, arról nem is beszélve, hogy ha valamire is igaz, hogy mindenütt jó, de a legjobb otthon, akkor higiéniára ez talán kétszeresen is. Nekik tud nagy segítségükre lenni ez a kis alkalmazás, amivel célokat tűzhetünk ki magunk elé (igaz, ezt egyelőre csak a heti hány alkalomra terjed ki, de az app számol az elégetett kalóriákkal is, így nem lehetetlen, hogy a közeljövőben már ebből a szempontból is meg tudjuk határozni az elérni kívánt eredményt). Követhetjük a heti, havi edzéseinket (perc, kalória, dátum, erősség) és legfőképpen, számtalan módon választhatjuk ki, hogy épp melyik testrészünket szeretnénk, milyen szintű kínzásnak kitenni.

Home Workout app használata

Az alkalmazás használat végtelenül egyszerű akármilyen okostelón ügyködjünk is. Az első alkalommal megadandó, pár kényes alap adat bevallása után már nincs is más dolgunk, mint hogy kiválasszuk a számtalan alakítható testrészünk közül kedvünk szottyanásának tárgyát és nekilássunk! Így aztán, ha akad egy (a zsír felől nézve) elégetni való fél óránk, nincs is más dolgunk, mint bekapcsolni ezt az alkalmazást, kiválasztani az edzésprogramot és kihajtani magunkból a szuszt.

home-workout-1
home-workout-2

A gyakorlatokat Tabata jelleggel fűzi össze a mobiltelefon alkalmazás, rövid intenzív gyakorlatok, aztán (persze még rövidebb) szünet és két-három fújás (lihegés!) után indul is a következő kör. Az applikáció visszaszámol a szünetekben, a gyakorlatok végzése közben pedig igyekszik minket jó tanácsokkal is ellátni, akárcsak egy szigorú személyi edző. Önbevallásos módszerrel manuálisan rögzíthetjük a eredményeinket s így testsúly változást, testtömeg indexet és nem utolsó sorban, ami talán az applikáció egyik csúcsa, hogy nem nekünk kell a funkcionális tréningjeinket saját kútfőből kifundálni.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.