Hívásrögzítő app letöltés | Hangrögzítés telefonálás közben

 
Ingyenes programok információs portálja

Hívásrögzítő

hivasrogzito A Hívásrögzítő app-pal ingyenesen rögzíti a telefonos beszélgetéseinket és tovább is oszthatjuk, át is szerkeszthetjük és elmenthetjük a híváshanganyagainkat. Az adatainkat pedig okostelefonnal és táblagéppel, a Google Drive és Dropbox-on keresztül, most a felhőben tárolhatjuk el, így bárhonnan elérhetővé válnak a számunkra fontos hívások. Igazi hangos jegyzetet állíthatunk össze a Hívásrögzítővel, amelynek mi magunk szabjuk meg, mit rögzítsen és mit ne.

Gyártó: Appliqato
Megnevezés: Hívásrögzítő
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 001
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.60 (5 szavazat)

Mi a Hívásrögzítő?

Akár minden bejövő és kimenő hívást elmenthetünk a Hívásrögzítő app segítségével. A beállításoknál azonban leszűkíthetjük azoknak a személyeknek és telefonszámoknak a körét, amelyeket automatikusan eltárol az app. Valójában az okostelefonunk memóriája szab határt a mentett változatok számának, az alkalmazás végtelen számú műveletre képes. A beszélgetés befejeztével is eldönthetjük, kívánjuk-e menteni a rögzített hangot. Ha nem, a rendszer automatikusan törli azt a következő hívás felvételének kezdetén. Igazán praktikus a Hívásrögzítő app, jegyzetekkel is kiegészíthetjük a mentett beszélgetéseket. Később ez alapján, vagy a telefonszám, illetve a hívó fél személyén keresztül is kereshetünk a Mentett hívások mappába került anyagok között. A hívások részletes listázásánál a profilkép mellett pedig számos információt megtalálunk a beszélgetésről. A szükséges információkat bármikor megkereshetjük az anyagok visszahallgatásával, erre a felület kényelmes lehetőséget kínál. Ez az alkalmazás igazán praktikus, remek párosítás a telefonkönyvünkhöz.

Hívásrögzítő használata

Telepítsük most az ingyenes Hívásrögzítő alkalmazást, hogy a fontos beszélgetéseket megőrizhessük az okostelefonunkon. A bejövő és kimenő hívások rögzítését az app beállításainál tudjuk személyre szabni. A letöltést követően érdemes átböngészni a funkciókat, és saját szokásainkhoz illeszteni. Kérhetjük a hangrögzítőtől, hogy a rögzítés befejeztével mutassa meg a felvétel összefoglalóját és a lehetséges lépéseket is. Az értesítéseken túl a dokumentálás technikai részéről is gondoskodjunk. Például, ha szükségünk van hangszóróra, automatikussá tehetjük a bekapcsolását.

hivasrogzito-1
hivasrogzito-2

A Hívásrögzítő app legfontosabb funkciója a mentés. Három alapvető opciót kínál fel számunkra. A letöltött ingyenes app tulajdonképpen mindent rögzít, kivéve azokat a hívókat, akiket kiveszünk a listáról. Ezt változtathatjuk meg: csupán kijelölt személyek, telefonszámok rögzítését végezze el a Hívásrögzítő. Harmadrészt pedig felvehetünk minden beszélgetést a hívók listájában nem szereplőkkel is. A fontos hanganyagok a Mentett hívások mappába kerülnek, amit akár a külső SD-kártyán is tárolhatunk – vagy mindent továbbíthatunk a felhőbe. Ha azt tapasztaljuk, hogy nem megfelelő a rögzített anyag minősége, változtassunk a hangforráson, vagy próbáljuk ki a hangszóró automatikus üzemmódra állítását.

Tovább az android letöltés oldalra.