Hillydilly app letöltés | Hillydilly zeneletöltés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Hillydilly

hillydilly A Hillydilly egy népszerű és folyamatosan frissülő zenei felület! Az ingyenes applikációval most minőséges zenét streamelhetünk – korlátlanul. Így már okostelefonnal vagy táblagéppel is rajta tarthatjuk a fülünk a zenevilágon. Ezzel az app-pal biztos nem kerül el bennünket egyetlen újdonság sem. Hallgassunk vadonatúj zeneszámot, keressünk műfaj szerint, mentsünk el a saját kedvenceket. A HillyDilly zenei lista összeállításához is bevethető, hiszen már egy érintéssel hozzáadhatjuk a mai kedvenceket a jegyzékünkhöz.

Gyártó: Hillydilly Media Inc.
Megnevezés: Hillydilly
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 408
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Hillydilly?

Készítsünk saját lejátszáslistát a legfrissebb zeneszámokból, és mutassuk meg mindenkinek, hogy valóban naprakészek vagyunk a legújabb megjelenésekből, a szárnyukat bontogató tehetségekből. A HillyDilly kiváló app, vigyük magunkkal bárhova, és indítsuk el a mai dalokat. A felület ismerős lehet egyéb zenekezelő alkalmazásoknak köszönhetően, így könnyen és gyorsan eligazodhatunk rajta. A főmenü a zeneszámokhoz irányít bennünket. Kereshetünk előadó, műfaj alapján, de a legújabb darabokat is listázza nekünk a program. Minden zeneszámomhoz tartozik egy szív ikon, ha ezt megérintjük, máris társítottuk a saját lejátszási listánkhoz. A kedvenceinket megoszthatjuk a népszerű közösségi oldalakon is. Így újabb favorit buliszámok születhetnek a HillyDilly appon keresztül! Osszuk meg a saját felfedezéseinket másokkal, de mi is nyomon követhetjük a nekünk tetsző lista tulajdonosokat. Ez a zenés alkalmazás most valóban összehozhatja a rajongókat.

Hillydilly használata

A HillyDilly zeneletöltés app új színt hozott az androidos alkalmazások világába. Egy igazi online zenei platform, ahol a dalok mellett a rajongók is szerephez jutnak. Böngésszük az előadókat, de keressünk a felhasználók által összeállított listák között is, hogy hasonló ízlésű zeneimádókat fedezhessünk fel. A HillyDilly a közösségi oldalakat is jól kezeli. A telepítést követően Facebook- vagy Gmail-fiókkal is létrehozhatjuk a felhasználói nevünk. Erre később szükségünk lesz a saját listánk összeszerkesztésénél, érdemes tehát a regisztrációt az első lépések között elvégezni. A felhasználói felületet nagyon kényelmes kezelni. A legfrissebb zeneszámok között böngészhetünk, meghallgathatjuk a legnépszerűbb HillyDilly app dalokat is. Az igazi kuriózum a zenei listák gyűjteménye.

hillydilly-1
hillydilly-2

Válasszunk zenei összeállítást biciklizéshez, vagy épp főzéshez. De mi magunk is feltölthetjük a sajátunkat. Az aktuálisan streamelt dal lejátszó felülete a képernyő alsó sávjába kerül, így nyugodtan böngészhetünk az app tartalmában, nem zavarjuk a lejátszást. Van kedvenc műfajunk? A HillyDilly ebben is nagyon ügyes, akár pop, akár dance, akár indie ágazathoz állunk közelebb, mindegyiket külön gyűjtve találjuk meg az appon. Rengeteg műfaj között görgethetünk, most biztosan kiderül, mit takar a Lu-fi vagy a Trip-hop kategória!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.