Házipatika Betegséglexikon app letöltés | Házipatika online gyógyszertár okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Házipatika Betegséglexikon

hazipatika

A Házipatika Betegséglexikon app ingyenes online lexikon, amelyet már Android- és iPhone-készülékre telepítve is azonnal használhatunk. A magyar alkalmazás a népszerű Házipatika internetes oldal tudását kínálja. A leghétköznapibb tünetektől kezdve a korábban nem tapasztalt panaszokig alapos és bőséges magyarázatot ad. A Házipatika Betegséglexikon app hasznos illusztrációi és a hatalmas adattára segíthet, hogy pillanatnyi egészségi helyzetünket jobban átláthassuk, így könnyebben kérhetünk segítséget is.

Gyártó: Central Mobil
Megnevezés: Házipatika Betegséglexikon
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
658
Kategória: Egészség, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Házipatika Betegséglexikon?

A Házipatika Betegséglexikon app hiánypótló, mert érthetően, mégis részletesen vázolja fel a lehetséges betegségeket. A hatalmas adatbázist grafikai illusztrációk gazdagítják, hogy minél alaposabb képet kaphassunk egy-egy tünettel, megbetegedéssel kapcsolatban. Mintha egy egész könyvtárat adnának a kezünkbe az okostelefonunkkal: egy óriási tudásanyagot lapozgathatunk. A Házipatika Betegséglexikon alkalmazás keresőjében címszavakkal is kutathatunk a betegségek után. Az app abban is segít, ha tünetek alapján szeretnénk rájönni a panaszok valódi okára. Egy-egy címszó alatt rendkívül részletes felsorolást láthatunk, amelyekre koppintva továbbléphetünk a pontos leírásokhoz. Mivel kevés helyet foglal a telefonunkon, nagyon praktikus, hiszen bárhova magunkkal vihetjük. A megelőzésre is nagy hangsúlyt fektet az alkalmazás tudástára.

Házipatika Betegséglexikon app használata

Töltsük le a Házipatika Betegséglexikon appot és egy személyre szabott lexikont kapunk, amely elfér még a kabátunkban is. Böngésszünk és tanuljunk ezzel az okos, magyar nyelvű alkalmazással. Miután telepítettük, máris rákereshetünk a bennünket vagy környezetünket érintő okokra, panaszokra. A kezdő felület letisztult, bármely generáció számára igen könnyen használható. A fejlécben egy különálló ikon segít bennünket, ha tünetek alapján olvasnánk alaposabban a panaszokról.

hazipatika-1
hazipatika-2

A Házipatika Betegséglexikon app lehetőséget nyújt arra is, hogy a fontos témákhoz később egy mozdulattal visszatalálhassunk: könyvjelző segítségével bármikor előhívhatjuk azokat. A szövegeket remek illusztrációk teszik teljessé. Ezeket az információkat az alkalmazáson keresztül most másokkal is megoszthatjuk. érintsük meg az adott fejezetnél található ikont, s máris továbbíthatjuk ismerőseinknek, családtagjainknak. A diagnózistól kezdve a betegség tünetein át a kezelésig sok mindent tartalmaz a Házipatika Betegséglexikon, de a megelőzés-tippek miatt is érdemes letölteni már most!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.