Happn app letöltés | Happn térképes társkereső okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Sziasztok! A 2.60-as verzió letöltésénél a víruskeresőm blokkolt mindent, azzal az üzenettel, hogy le van tiltva az az oldal. Miután fölmentem a cég honlapjára, onnan simán leszedtem a 3.0.-es verziót. Download: Format Factory 2.60

Happn

happn

A Happn egy újabb, ingyenesen letölthető alkalmazás a társkereső, pár találó (tálaló!) applikációk már eddig is kissé zsúfoltnak mondható tengerén vagy, ha a másik irányból szeretnénk nézni, akkor egy újabb lehetőség, hogy végre megtalálhassuk szerelmünk egének álló csillagát. Az app ingyenes ugyan, de a különböző extra (?) funkciók eléréséhez bizony itt is a zsebbe kell nyúlni, még ha talán nem is olyan mélyen, mint más, hasonló lehetőségekkel kecsegtető mobiltelefonos alkalmazások esetében.

Gyártó: happn
Megnevezés: Happn
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 201
Kategória: Közösség
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 2.75 (2 szavazat)

Mi a Happn?

Ez az iPhone és android operációs rendszerrel ügyködő okostelefonokon is futó társkereső applikáció nagyjából a Tinder kikövezte úton halad: nincs ugribugri, levelezgetni csak azzal enged, akivel kölcsönösen egymásra szívecskézünk a látható pár fotó és az esetlegesen hozzá toldott néhány mondat alapján. Ott ugyan még nem tart a tudomány, hogy elég legyen a szimpátiánkat (vagy a másik) egyetlen, könnyed jobbra vagy balra huzigálásával jelezni, itten bizony rá kell bökni arra a csúnya x-re vagy szerencsés esetben a szívecskére, de ezt leszámítva körülbelül tényleg ugyanazt tudja mint nagyhírű elődje, maximum a felhozatalban akad majd némi különbség illetőleg az elérhető „kényelmi” funkciók elérésével, hiszen itt már nagyon korlátozottak a lehetőségeink mind a szimpátia kimutatásában, mind pedig a felénk kacsingató jelentkezők kibenlétét illetően, ehhez bizony ki kell pattintanunk a bukszánk díszes kis csattját.

Happn app használata

Egy gyors regisztráció (mobil szám vagy Facebook) után jönnek a kötelező körök: férfi-nő vagyok én, kit is keresek, magasság, testalkat, iszogatási, bulizgatási, dohányzási szokásaink bevallása (vagy épp nem, ugye...) és természetesen a megtalálni vágyott kapcsolat milyensége... Ezekhez egyébként ez az alkalmazás előre rögzített válaszokkal operál, valljuk be nem túl fantáziadúsan, mint például (szórakozás): ágyba bujás éjfél előtt vagy csak módjával, esetleg éjszakai bagoly opció.

happn-1
happn-2

De ha túl vagyunk mindenféle adatunk bepötyögésén, feltöltöttük magunkról a legcsábítóbbnak ítélt fotográfiákat, irtunk magunkról pár mondatot, hogy megmutassuk, milyen érdekes és ritka személyiség is vagyunk mi tulajdonképpen, nincs is más hátra, mint osztani a szíveket és ikszeket és várni, hogy belovagoljon az életünkbe a fehér herceg (nő) azon a szőke paripán.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.