Smart Voice Recorder apk letöltés magyar | Hangrögzítő Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Smart Voice Recorder

hangrogzito A Smart Voice Recorder ingyenes alkalmazással kiváló minőségű felvétel készíthető bármilyen androidos készülékkel. Igazi praktikus napló a Smart Voice Recorder, amit nem kézzel, hanem hanggal írunk. Előadások, üzleti találkozók, beszédek rögzíthetők, de a fergeteges esti koncert hangulatának sem kell búcsút mondanunk, hiszen azt is felvehetjük. Sőt, akár csengőhangként is beállíthatjuk! Az applikáció egyszerű és könnyen kezelhető, a minőséges diktafonhoz szokott kezek is szívesen használják, olyan jó munkát végez.

Gyártó: SmartMob
Megnevezés: Smart Voice Recorder
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 262
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.63 (4 szavazat)

Mi a Smart Voice Recorder?

Az Android-készülékkel felvett hanganyagot fájlokba rendezi az applikáció. Az átlátható felületen könnyedén kezelhetjük az elmentett anyagokat. Sajnos, SMS/MMS-ben nem továbbíthatók, de e-mailen, Skype-on, illetve Dropboxon, Bluetooth-on keresztül bárkinek továbbadhatjuk. Kiváló funkciót építettek a fejlesztők ebbe a hangrögzítőbe: ha csendet észlel a készülék, akkor felvétel közben átugorja azt. Vagyis időt és tárhelyet spórol meg számunkra, hogy valóban a szükséges információkat raktározzuk el. Praktikus abban az esetben is, ha a fájlt később csengőhangként alkalmaznánk, nem kell bosszankodnunk a felvétel elindításakor gyakran keletkező üresjárat miatt. A rögzítés frekvenciája is szabályozható, a telefonos minőséget jelző 8 kHz-től egészen a CD-minőségű 44 kHz-ig. Ha a képernyőnk felvétel közben kikapcsol, a folyamat nem szakad meg, a hangrögzítő továbbra is kitűnően működik.

Smart Voice Recorder használata

Egy mozdulat, és az ingyenes letöltést követően már indulhat is a felvétel. A telepítés után a Recording Start parancs érintésével azt is láthatjuk, milyen frekvencián érzékeli a hangrögzítő a beszédet. Könnyedén átállíthatjuk, ezzel pedig a minőséget szabályozzuk (érdemes minél jobb színvonalat megcélozni, ha másokkal is megosztanánk később az eredményt). A felvételt szüneteltethetjük, megállíthatjuk, továbbá beállíthatjuk azt is, hogy a néma részeket ne vegye fel a mikrofon.

hangrogzito-1
hangrogzito-2

A fájlokat nemcsak mentéskor, később is átnevezhetjük. Az anyagokat időrendben listázva találjuk meg az okostelefonunkon. Az app-nak köszönve a fájlok mérete maximalizált, egyik sem lehet nagyobb 2 Gb-nál - ez átláthatóvá teszi, mennyi memóriát foglal el. Az elmentett hangfájlokat kreatívan is felhasználhatjuk. Ébredhetünk a kedvenc gitárosunk élőkoncertes akkordjaira, de csengőhangként vagy emlékeztetőként is beállíthatjuk azt. Sajnos, a Smart Voice Recorder táblagépes használata egyelőre nem megoldott, az alsó sáv reklámmegjelenítések miatt pedig internetes kapcsolat szükséges az app használatához. A hangrögzítő alkalmazás akkor is megállja a helyét, ha telefonálás közben elnémul a mikrofonunk. Kideríthető vele, hogy valóban a mikrofon-e a hibás. Ugyanis, ha gond van vele, nem tudunk felvételt készíteni az app-pal. Így egyértelmű, hol a hiba a készülékünkben.

Tovább az android letöltés oldalra.