Györgytea app letöltés | Györgytea gyógyteák okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Györgytea

gyorgytea

A Györgytea az egyik leghasznosabb alkalmazás lehet, mind iPhone, mind android készülékeken az év minden szakaszában bármely életkorról is legyen szó. Az mobil app túl azon, hogy ingyenesen letölthető, akciókat és kedvezményeket is tartalmaz és meglehetősen hasznos olvasnivalókat. A mobiltelefonunkra történt applikálás után egészségvédő naptárral, gyógynövényes kisokossal és teakúrákkal is gazdagodunk, mely utóbbin belül nagy hangsúlyt kap a stresszoldása és a babavárás időszaka is.

Gyártó: FPS webugynokseg
Megnevezés: Györgytea
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 149
Kategória: Egészség, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Györgytea?

Gyuri bácsi a modern, digitális világban sem hagy magunkra a fűben, fában megbúvó orvosságok útvesztőjében. A Györgytea alkalmazással nem csak termékei megvásárlása válik könnyebbé, de segít minket az év minden hónapjában az egészségünk védelmében, az immunerősítésben és teakúrák összeállításában egyaránt. Ha a férjünk ingerültebben tér haza a napi rohanás után még a szokásosnál is, hopp, megnyitjuk az app-ot, s máris ott van a remek tipp az orbáncfű vagy citromfű teára, amit észrevétlenül csempészhetünk a vacsoraasztalra. Vagy a gyerkőc ismét torokkaparós meglepetést hoz haza az oviból? Gyuri bácsi máris három tippel is kedveskedik: a bodza, a szurokfű, a fürtös menta közül egyik remélhetőleg megbolondítva egy kis mézzel ínyére lesz a kis betegünknek. De nem csak tűzoltásnál van segítségünkre ez a szemet is gyönyörködtető app, mely gyönyörű grafikájával a lelket is ápolja.

Györgytea app használata

Az okostelefonunkban a Györgytea alkalmazás indítása után egy letisztult, átlátható, könnyen kezelhető felületet kapunk. A menüben máris ott a természetes gyógynövények tárháza, ahol mind a növényekre, mind pedig az éppen aktuális gyógyítandó betegségre rákereshetünk és máris kiokosodhatunk, hogy mire is használjunk pásztortáskás alkoholos bedörzsölést vagy melyik gyógynövény a legjobb a talpon megbúvó alattomos szemölcsre.

gyorgytea-1
gyorgytea-2

Az Éves Egészségvédő naptár az év minden napjára ajánl valami finomságot s emellett jelenleg hat teakúra közül választhatunk, melyek kettő vagy négy hetesek illetőleg van közöttük hosszabb, három hónapos program is. Egy-egy kúra kiválasztása után a mobil alkalmazáson belül beállítható az értesítés, hogy a napi szintű rendszerességet is tartsuk a sikeresség érdekében. A gyógynövényes teákat, tinktúrákat Gyuri bácsi webáruházában vásárolhatjuk meg legkönnyebben, amely szintén elérhető a Hol vehetem meg? funkció alatt, illetőleg azoknak, akik a testmozgásra is sokat adnak térképes nézet is rendelkezésre áll a környéken található viszonteladók listájával.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.