Greenify apk letöltés | Greenify magyar telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Greenify

greenify A Greenify app energiát spórol az androidos telefonoknak és táblagépeknek, ez az alkalmazás-kezelő most ingyenesen érhető el bárki számára. Optimalizálja a mobilon futó programok működését, vagyis nem kell aggódnunk amiatt, hogy okos készülékünk elbutul és lelassul. Folyton lemerül az akkumulátorunk? A Greenify erre a helyzetre is megoldás! Ha nincs szükségünk egy appra, akkor hibernáljuk. Egész nap a mobilunkkal kommunikálunk – töltsük le ezt a kezelő programot, és látni fogjuk a változást!

Gyártó: Oasis Feng
Megnevezés: Greenify
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 395
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Greenify?

Bosszantó, hogy, szinte észrevétlenül lemerül a telefonunk, pedig alig használtuk egész nap? Lehet, hogy a háttérben futó alkalmazások szívják le az Android készülékünket. Ne az appokat töröljük, inkább telepítsük az ingyenes Greenifyt, amely sokkal ügyesebben szervez mint az egyéb ismert alkalmazás-kezelők. Ha leállítunk egy futó applikációt, nem kell az aktiváláshoz ismét belépnünk a Greenifyba, elég csak megnyitni a használni kívánt appot, és máris folytathatjuk a kommunikációt. Kifejezetten a felhasználók szokásaihoz alkalmazkodik, ráadásul egy nagyon letisztult és szép zöld színű dizájnnal. Könnyen eligazodhatunk a felületén, és, amikor elakadunk, segítségbuborék sugallja a lépéslehetőségeket, illetve figyelmeztet a lehetséges következményekre. Ingyen kapjuk kézhez ezt a segítséget, hogy a mobilunkat újra formába hozzuk!

Greenify app használata

Telepítsük a Greenify alkalmazást, és a mobiltelefonunk gyors marad egész nap. Kellemes és szép zöld dizájnt készítettek a fejlesztők ennek a nagyon kevés helyet igénylő appnak. Míg ő maga szinte észrevétlenül működik, mi biztosan észleljük majd a pozitív hatását. A betöltést követően navigáljunk az alkalmazás elemzőhöz a + jel érintésével. Pontos információt kapunk arról, mely programok futnak a háttérben, a Greenify azokat az appokat is kiemeli, amelyek jelentősen lassíthatják a készülékünket. Néhány köztes lépésre szükségünk van az alkalmazások hibernálásához – addig átgondolhatjuk, valóban szükséges-e lefagyasztanunk az adott programot. Például a messenger értesítői sem jutnak el hozzánk, ha így védjük az androidos készülékünk töltöttségét.

greenify-1
greenify-2

Érintsük meg a hibernálásra szánt alkalmazást, majd ezt erősítsük meg a kipipáló jellel. A használaton kívüli lefagyasztást manuálisan is aktiválhatjuk a választott alkalmazás elindításakor. A legördíthető menü + jelére érintsünk, és amikor befejezzük az aktivitást, a Greenify hibernálja azt. Gyors és praktikus app, amellyel egy régebbi mobilos készüléket is jó formában tarthatunk. Ne az alkalmazásokat töröljük, ha akadozik a használat – inkább állítsuk le Greenify app-pal a feleslegesen dolgozó háttérprogramokat!

Tovább az Android letöltés oldalra.