Geo Tracker - GPS Tracker letöltés | GPS Tracker helymeghatározás mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Geo Tracker - GPS Tracker

gpstracker

A Geo Tracker - GPS Tracker ingyenesen letölthető bármely Android- vagy iPhone-készülékre. Kifejezetten "rázós" terepekre készült el ez a nagyon okos nyomon követő alkalmazás: egyenetlen felületeken, hosszabb utazásoknál, erdős túrákon remekül teljesít. Rengeteg adatot rögzít és statisztikát is készít. A mentett információkat egy mozdulattal megoszthatjuk, a dicséreteken túl sokan hálásak lesznek nekünk egy nehezebb terep paramétereiért. A Geo Tracker - GPS Tracker appot már több mint egy millióan töltötték le.

Gyártó: Ilya Bogdanovich
Megnevezés: Geo Tracker - GPS Tracker
Frissítés:
2020.10.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 009
Kategória: Utazás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Geo Tracker - GPS Tracker?

A Geo Tracker - GPS Tracker app a nagy távolságok szerelmeseinek született, de például a Budai-hegységben barangolva is rendkívül hasznos. Rögzíti a megtett útvonalat, hogy szinte bárhonnan visszatalálhassunk. Átlagsebességet mér, pontosan nyomon követi a szintkülönbségeket, az emelkedőket és a lejtőket is listázza. A Geo Tracker - GPS Tracker app tartalmának nagy része ezért statisztikából áll, amelyet bármikor megoszthatunk ismerőseinkkel is, hogy ők se maradjanak le a legizgalmasabb túrákról. A GPX és KLM formátumban mentett útvonalak egyéb alkalmazásokhoz is rendelhetőek, a Google Earth és az Ozi Explorer felületére is egyszerűen beilleszthetőek. Oroszországi utazáshoz mindenképp érdemes letölteni az ingyenes Geo Tracker - GPS Trackert, ugyanis automatikusan a pontosabb adatokkal rendelkező Yandex térképét használja majd fel.

Geo Tracker - GPS Tracker app használata

A Geo Tracker - GPS Tracker alkalmazásnak ott helye minden utazó táskájában. Telepítsük, és egy mozdulattal indíthatjuk is az útvonal rögzítését. Szinte korlátlan nagyságú adat mentésére képes az app, csak az okostelefonunk memóriatára szab határt. Ügyeljünk arra, hogy a nyomkövetés megkezdésénél a mobilunk mindenképp észlelje a GPS-jelet, kerüljük a magas épületek, erdők árnyékoló hatását. A sebességet, az eltelt időt, valamint az útvonal horizontális és vertikális változását mind észleli és tárolja ez az igazi túra- és sportapp. A célba érés után visszalapozhatjuk a statisztikát, az adathalmazt pedig grafikonok teszik átláthatóbbá.

gpstracker-1
gpstracker-2

A Geo Tracker - GPS Tracker app formátumai kompatibilisek egyéb felületekkel is, így az okostelefonnal összegyűjtött információk sok segítséget nyújthatnak más online térképeknél. A grafikusan ábrázol útvonalhoz tartozik egy hasznos technikai fejlesztés is: a sáv mögött háttérvilágítás segíti a navigációt, így mindig jól láthatjuk, merre haladunk. A Geo Tracker - GPS Tracker app bárkivel tartja a lépést!

Tovább az Android letöltés oldalra.