GPS Navigation apk letöltése | GPS Navigáció ingyen Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

GPS Navigation

gps-navigation A GPS Navigation applikáció kiváló partnerünk lesz, amikor útra kelünk. Bátran rábízhatjuk magunkat, hiszen ezzel az alkalmazással biztosan nem tévesztjük el az úti célt. A beállítások átlátható menüpontjai pontosan vezetnek bennünket. Az OpenStreetMap nyilvános térképeivel irányító GPS Navigation tehát érthető parancsszavakkal és egy letisztult menüvel várja az autósokat. A POI pontok pedig bármikor kisegítenek, akár olajcseréről, akár egy finom kávéról vagy közeli benzinkútról legyen szó.

Gyártó: MapFactor
Megnevezés: GPS Navigation
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
8 094
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.15 (10 szavazat)

Mi a GPS Navigation?

A GPS Navigation app a nappali és az éjszakai fényviszonyokat is figyelembe veszi: a napszakhoz történő igazodással még könnyebb nyomon követni az instrukciókat. A felületen már saját útvonalakat is rögzíthetünk, hogy gördülékenyebbé tegyük a szokásos munkahelyi ingázást; illetve fontos, akár már próbált útvonalakat menthessünk el, amelyet bármikor néhány mozdulattal előszedhetünk! Továbbá az útvonaltervezőben a jármű profilja is állítható, az alkalmazás képes figyelembe venni azt, hogy teherautóval, vagy kerékpárral közelítenénk meg a kívánt végcélt. Nagyon fontos, hogy a kijelző folyamatosan éberen tartható, vagyis letilthatjuk a képernyő kikapcsolását vezetés közben - így sokkal biztonságosabb körülmények között haladhatunk tovább.

GPS Navigation használata

A GPS Navigation egy kiváló alkalmazás, bárki könnyedén eligazodhat a navigációs program felületén. Remek menüpontokkal és valóban átlátható funkciókkal segíti az utazást. A letöltést követően azonnal beállíthatjuk a magyar nyelvet. Amennyiben a saját GPS Navigation statisztikánkat nyilvánossá tesszük, magunk is hozzájárulunk az alkalmazás fejlesztéséhez. A térképes adatbázisba ezek után tölthetjük le azokat az útvonalakat, amelyekre szükségünk van - akár országhatáron belül, akár a kontinens más országaiba szeretnénk eljutni.

gps-navigation-1
gps-navigation-2

A térképek kevés helyet foglalnak el. Amennyiben az androidos mobil SD-kártyájára mentjük az ábrázolásokat, internet-kapcsolatra sincs szükségünk a használathoz. A GPS-szel kapcsolatos óvintézkedéseket azonban itt sem szabad figyelmen kívül hagyni: mivel igénybe veszi az okostelefon akkumulátorát, érdemes a mobilt folyamatos töltésre kapcsolni. A navigálás mellett a GPS Navigation számos apró, ám de nagyon fontos funkcióval bír. Például külön is elszámolhatunk az üzleti és a személyes okokból megtett kilométerekkel. Az összegyűjtött adatokat később listázva átpörgethetjük. A GPS Navigation egy valóban okos és hasznos segédeszköz: zöld az út a gondmentes utazás előtt ezzel az ingyenes navigációs alkalmazással.

Tovább az android letöltés oldalra.