Google+ app letöltés | Google Plus közösségi alkalmazás mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Google+

googleplus A Google+ közösségi alkalmazás egy lépéssel a többi népszerű kommunikációs felület előtt jár: az ismerőseinket most különböző körökbe rendezhetjük. A kategóriák fogják szabályozni azt, hogy kihez mennyi információ jut majd el az általunk közölt tartalomból. Rendkívül hasznos és könnyen kezelhető a Google közösségi applikációja. Gmail-fiókunk teszi lehetővé a regisztrációt, egyetlen kattintással csatlakozhatunk a Google+-hoz. Töltsünk fel érdekes tartalmakat, fotókat, keressük meg ismerőseinket és ha nekünk tetsző bejegyzésre találunk, nyomjunk rá a +1-re!

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: Google+
Frissítés:
2018.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 106
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Google Plus?

Válasszuk meg, hogy kivel és milyen tartalmat szeretnénk megosztani! A Google+ alkalmazással könnyen válhatunk egy közösség részévé. A Gmail-fiókos profilunkon keresztül felkereshetjük ismerőseinket, olvashatjuk az általuk megosztott tartalmakat. Véleményezzünk, kommenteljünk, posztoljunk, és keressük meg azokat a csoportokat, felhasználókat, akik hozzánk hasonló érdeklődési körrel bírnak! Akár új közösségekbe csatlakozhatunk be, ahol tartalmas csevegések és viták várnak ránk, miközben számtalan hasznos tartalmat fedezünk fel. Az ingyenes alkalmazás erőssége, hogy pontosan meghatározhatjuk, a köreinkbe tartozó partnereinkhez milyen megosztott adat juthasson el. A posztolt információk a szűrést követően csak az engedélyezett csoportokhoz jutnak el. Így a szűk baráti körünkben nyugodtan cseveghetünk valóban személyes, csupán bennünket érintő dolgokról is.

Google Plus használata

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk a Gmail levelezési rendszert. A fiókon keresztül csatlakozhatunk a Google+ közösségi alkalmazáshoz, így mindkét app-ra szükségünk van, ha Androidról szeretnénk kezelni a felületet. A telepítés után nyissuk meg a Google+-ot, és szerkesszük át az e-mail fiókos profilunk adatait, amennyiben nem vagyunk elégedettek vele. A program listázza számunkra a szintén felhasználó ismerőseinket, akiket ezek után körökbe sorolhatunk be. A barátok, családok vagy ismerősök eltérő módon férnek hozzá a megosztásainkhoz. Bármikor felülírhatjuk egy személy kategóriáját, vagy újabbat is létrehozhatunk.

googleplus-1
googleplus-2

A feltöltött tartalmak kiválóan összehozzák a közösségi alkalmazás felhasználóit. Nézzünk videókat, böngésszük át ismeretlen, de szimpatikus személyek tartalmait, alkotásait. Tetszésünket a +1-re kattintva fejezhetjük ki, de közvetlenül szöveges üzenetet is küldhetünk neki, vagy nyilvános kommentben mondhatjuk el véleményünket. A Google+ felületén a műveletekhez szükséges ikonokat könnyen beazonosíthatjuk. Az app sokoldalú, ezért kiváló lehetőség kapcsolatkötésre. A meglevő partnereinket és tartalmainkat pedig sikeresen menedzselhetjük vele!

Tovább az android letöltés oldalra.