Google utcakép letöltés | Google utcakép kereső telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Google utcakép

google-utcakep A Google utcakép alkalmazással egy különleges képgyűjteményt kapunk a kezünkbe, amely szinte testközelbe hozza a világ nevezetességeit és természeti csodáit. Androidos mobillal és iPhone-nal már ingyen elérhető az app. Töltsük le most, hiszen a körpanorámás képek segítségével már a saját fotelünkben ülve is utcára léphetünk. Kreatív és élethű kép a világ bármely pontjáról. A valóságos felvételekkel egyszerűbben és könnyebben tervezhetjük meg az utazásainkat is!

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: Google utcakép
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 579
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Google utcakép?

Egy pillantás – sokszor csak ennyire vágyunk: körbenézni a római Colosseumban, vagy megfordulni az Európát és Ázsiát összekötő fantasztikus Boszporusz-hídon. A Google utcakép alkalmazásnak köszönhetően mindez egy mozdulattal elérhető, sőt, már az Amazonas őserdejét is böngészhetjük a térképre feltöltött 360º-os fotók érintésével. Nyissuk meg a felületet, fedezzük fel a rendkívül gazdag tartalmat, pörgessük át a gyűjteményeket. Osszuk meg a saját panorámaképeinket másokkal, vagy csak mentsük el magunknak a Google utcakép felületén. A népszerű applikáció már több, mint egy közösségi élmény: a közelmúltban a Google kampányokkal társította, hogy a természetvédelemre is felhívja a figyelmet a felhasználói igények kiszolgálása mellett. Ne csupán az óceán csodálatos arcát lássuk a víz alatti felvételekkel, hanem a korallok vesztét okozó emberi hanyagságot is. Így az applikációval nemcsak utazást tervezhetünk, világot láthatunk, hanem olyan közösséghez is társulhatunk, ahol érték a természet, és közös ügynek számít a megóvása.

Google utcakép app használata

Különösen népszerű a Google utcakép alkalmazás, hiszen egyedülálló módon kalauzol bennünket a világban, miközben megismerhetjük az adott terület látnivalóit, remekműveit. Az app telepítése gyors és egyszerű. Fedezzük fel a metropoliszok utcáit, vagy egy távoli izlandi táj szépségeit az Androidos mobilunk segítségével. Válasszuk ki a célországot, majd a megjelenő térképről érintéssel hívjuk elő a pontokhoz rögzített utcaképeket.

google-utcakep-1
google-utcakep-2

A Google utcakép app-pal mi is feltölthetjük, rendszerezhetjük és megoszthatjuk a saját körpanoráma fotóinkat. Készítsünk szép fényképeket az androidos mobilunkkal vagy iPhone-al. Az élményt fokozhatjuk is: csatlakoztassunk a készülékünkhöz egy panorámakamerát. Saját Google-profilunkon keresztül, ha azt nyilvánossá tesszük, minden ismerősünk elérheti ezt az egyedülálló végeredményt. Nagyon szórakoztató és profi ismeretterjesztő a Google utcakép alkalmazás, amely sikeresen fejlesztette tovább a fotókkal teletűzdelt térképek világát. Egy sokkal élvezhetőbb és szebb segítség a világ megismerésében, érdemes már most átböngészni!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.