Google Fitness app letöltés magyar | Google Fitness Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Google Fitness

google-fitness A Google Fitness olyan ingyenes applikáció, amit a mozgás szerelmeseinek alakítottak ki. Elég csak a mobilt zsebre vágni, irány a futópálya, vagy egy közeli tó, város. Nem veszik kárba egyetlenegy lépésünk sem, minden egyes métert rögzíthetünk a készülékünk segítségével. Saját útiterv készítését is támogatja az app, így nyomon követhetjük magunkat. A térképes megjelenítéssel pedig visszanézhetjük a megtett útvonalat is. Még tippeket is kaphatunk arra, hogyan növeljük meg teljesítményünket. Ha egy csendes fitnesz-társat keresünk, most bizony rátaláltunk a legjobbra!

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: Google Fitness
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 932
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (2 szavazat)

Mi a Google Fitness?

A Google Fitnesz táblagépre és androidos készülékre is egyaránt telepíthető. Bárhova magunkkal vihetjük, megbirkózik a lassabb és a gyorsabb mozgások érzékelésével is. Sétához, kocogáshoz és futáshoz kiválóan alkalmas. Még a kerékpár-őrültek is nyugodtan letölthetik, hiszen az ingyenes app a biciklikkel is felveszi a lépést. Sokoldalú és személyre szabott: saját fitneszcélokat hozhatunk létre, amelyet nyomon is követhetünk. Az alkalmazás visszajelzés küld arról, mennyit van még hátra a sikeres teljesítésig, illetve milyen apró eredményeket értünk már el. A napi teljesítményeket listázhatjuk, így egy praktikus edzésnaplót kerülhet a kezünkbe, amelyben a megtett távolságokon túl akár a súlyváltozásunkról is informálódhatunk. Az elmentett adatokat szinkronizálhatjuk Google Fiókunkkal is, a tevékenységünket otthon, a számítógép előtt, sőt, az Android Wear karórával is követhetjük. Ha mindezt nem szeretnénk, néhány mozdulattal elérhetjük, csak mobilunkra kerüljenek az edzések részletei.

Google Fitness használata

A Google Fitnesz az ingyenes letöltést követően automatikusan kitűzi a fitneszcélt: 6000 lépést ír elő az applikáció, időtől függetlenül. Érdemes magunkhoz venni a mobilt, bárhova is megyünk, hogy gyorsan teljesíthessük ezt. A sikeres "célba érést" követően már a mozgás típusát, idejét is mi magunk diktáljuk, sőt, akár konkrét lépésszámot is megszabhatunk magunknak. Ne felejtsük el, ha telepítéskor engedélyeztük a Fitnesz számára, hogy követhesse sporttevékenységünk, ez automatikus lesz. Bármikor leállíthatjuk az adatgyűjtést a Beállítások menüben, és ezzel az androidos készülékeket sem merítjük fölöslegesen. Ha nem mozgunk, vagy nem szeretnénk rögzíteni azt, nyugodtan kapcsoljuk ki, és, amint időszerű lesz, egy mozdulattal újra aktivizálhatjuk.

google-fitness-1
google-fitness-2

A Beállítások menüvel napi mozgásigényünkhöz szabhatjuk az app-ot. A kijelölt célokon és mozgástípuson túl nyomon követhetjük testsúlyváltozásunkat is, ha azt minden alkalommal rögzítjük. Ez kitűnő ötlet, ha egy kevés motivációt merítenénk. 1-2 kg-nyi súly megsemmisítéséért is keményen kell dolgozni, milyen jó, hogy mindezt visszanézhetjük az elmentett adatok között. Bármikor szerkeszthetjük és kitörölhetjük fitnesztevékenységünket. Néhány nap alatt már elég adatot rögzítünk ahhoz, hogy a Google Fitnesz hasznos tanácsokkal lásson el. Akár kiugró teljesítményt is elérhetünk a tippekkel. Egy alkalmazás, amely bárkivel lépést tart!

Tovább az android letöltés oldalra.