Google Earth app letöltés magyarul | Google Earth térkép mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Google Earth

google-earth A Google Earth alkalmazás egy kivételes ablak a világra. Akár a szobánkban ülve, akár egy buszmegállóban várakozva, akár egy vonaton utazva elővehetjük az Android vagy iPhone telefonunkat vagy a táblagépünket, és neki is foghatunk a Föld felfedezésének. A csodálatos felvételek által olyan országokat és városokat vehetünk szemügyre, ahová talán soha nem utazunk el, de olyan helyeket is felfedezhetünk, amelyeket úti célként tűzünk ki magunk elé.

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: Google Earth
Frissítés:
2019.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 985
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Google Earth?

A teljesen ingyenesen letölthető és használható Google Earth androidos alkalmazás segítségével a világ életre kell a telefonunkban! Nemcsak légi felvételek tekinthetők meg, hanem akár utcaképek is, ahol virtuális sétát tehetünk az applikáció segítségével. Természetesen a városok nevezetességei, csodálatos épületei és történelmi emlékei sem maradhatnak ki a sorból. Ilyen módon, ha a valóságban nem is, de virtuálisan bárhova eljuthatunk néhány perc alatt. Ha szeretnénk egyet mászkálni Velencében, megtehetjük. Ha inkább Párizsba mennénk, irány Franciaország... A képek és a képzeletünk bárhova elrepít.

Google Earth használata

A Google Earth applikáció dizájnja teljesen megegyezik a Google Térkép megjelenésével; ugyanaz a letisztult külső és átlátható forma jellemzi mindkét szolgáltatást. A Google Earth annyi lélegzetelállító utazásra hív meg bennünket, hogy annak legfeljebb csak a töredékét tudjuk megvalósítani egész életünk során. Ha kedvünk tartja, virtuális repülést tehetünk New York, Tokió vagy Róma felett. Csupán ki kell választanunk a térképen azt a helyet, ahova el szeretnénk látogatni.

google-earth-1
google-earth-2

Mikor „megérkeztünk”, az érintőképernyő segítségével navigálhatunk, illetve tehetünk virtuális sétát a városban. Olyan sokféle és varázslatos utcaképpel találkozhatunk, amit el sem tudunk képzelni. Nincs más dolgunk, mint a navigációs elemeket használva haladni előre az úton. Sétánk során arra vesszük az irányt, amerre csak szeretnénk. A legtöbb meglátogatott helyhez további információ tartozik, így nem csak szemügyre vehetünk egy várost vagy épületet, hanem alaposabban meg is ismerhetjük. A Google Earth felfedezésre és világutazásra csábít minden felhasználót!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.