Google Earth app letöltés magyarul | Google Earth térkép mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Google Earth

google-earth A Google Earth alkalmazás egy kivételes ablak a világra. Akár a szobánkban ülve, akár egy buszmegállóban várakozva, akár egy vonaton utazva elővehetjük az Android vagy iPhone telefonunkat vagy a táblagépünket, és neki is foghatunk a Föld felfedezésének. A csodálatos felvételek által olyan országokat és városokat vehetünk szemügyre, ahová talán soha nem utazunk el, de olyan helyeket is felfedezhetünk, amelyeket úti célként tűzünk ki magunk elé.

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: Google Earth
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 100
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Google Earth?

A teljesen ingyenesen letölthető és használható Google Earth androidos alkalmazás segítségével a világ életre kell a telefonunkban! Nemcsak légi felvételek tekinthetők meg, hanem akár utcaképek is, ahol virtuális sétát tehetünk az applikáció segítségével. Természetesen a városok nevezetességei, csodálatos épületei és történelmi emlékei sem maradhatnak ki a sorból. Ilyen módon, ha a valóságban nem is, de virtuálisan bárhova eljuthatunk néhány perc alatt. Ha szeretnénk egyet mászkálni Velencében, megtehetjük. Ha inkább Párizsba mennénk, irány Franciaország... A képek és a képzeletünk bárhova elrepít.

Google Earth használata

A Google Earth applikáció dizájnja teljesen megegyezik a Google Térkép megjelenésével; ugyanaz a letisztult külső és átlátható forma jellemzi mindkét szolgáltatást. A Google Earth annyi lélegzetelállító utazásra hív meg bennünket, hogy annak legfeljebb csak a töredékét tudjuk megvalósítani egész életünk során. Ha kedvünk tartja, virtuális repülést tehetünk New York, Tokió vagy Róma felett. Csupán ki kell választanunk a térképen azt a helyet, ahova el szeretnénk látogatni.

google-earth-1
google-earth-2

Mikor „megérkeztünk”, az érintőképernyő segítségével navigálhatunk, illetve tehetünk virtuális sétát a városban. Olyan sokféle és varázslatos utcaképpel találkozhatunk, amit el sem tudunk képzelni. Nincs más dolgunk, mint a navigációs elemeket használva haladni előre az úton. Sétánk során arra vesszük az irányt, amerre csak szeretnénk. A legtöbb meglátogatott helyhez további információ tartozik, így nem csak szemügyre vehetünk egy várost vagy épületet, hanem alaposabban meg is ismerhetjük. A Google Earth felfedezésre és világutazásra csábít minden felhasználót!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.