Google Drive app letöltés | Google Drive tárhely telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Google Drive

google-drive A Google Drive ingyenes alkalmazás biztonságosan tárolja a dokumentumainkat, amelyeket már bárhonnan elérhetünk. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel most 15 GB-ot kapunk térítésmentesen – itt a fotóink és egyéb adataink is magas fokú védelmet élveznek. A saját felületünket csak mi érhetjük el a Google-regisztrációnkkal, ám a fájljainkat bármikor megoszthatjuk más partnerekkel is. A Google Drive hatékonyan dolgozik: szerkesszünk közösen dokumentumokat! És mindent leegyszerűsít – töltsük le most!

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: Google Drive
Frissítés:
2019.10.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 247
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Google Drive?

Böngésszünk mobillal készült fotókat a személyi számítógépünkön, sokkal magasabb fokú élményt kínál a nagy felbontás. Ezt most könnyen megvalósíthatjuk, ha feltöltjük a Google Drive-ba az okostelefonunk fényképgyűjteményét. Az alkalmazással így bárhonnan elérhetővé tesszük ezeket a tartalmakat. Azonban mások csak akkor férhetnek hozzá a mi dokumentumainkhoz, ha ezt a beállításoknál engedélyezzük a számukra. Rendezzük mappába a szöveges, audio- vagy vizuális fájlokat, hogy később gyorsan megtaláljuk, amire szükségünk van. Projektmunka adatok, egyetemi jegyzetek – ha lehetővé tesszük, a Google Drive app-pal ezeket már bárki letöltheti vagy szerkesztheti, így egyszerre több emberhez juttathatunk el fontos információkat. Androidos vagy iPhone készüléken keresztül bárhonnan ránézhetünk a közös munkafolyamatokra, hozzászólást írhatunk a kérdéses részekhez, menet közben aktívan alakíthatjuk a történéseket. Ráadásul mindezt magas fokú adatbiztonsággal.

Google Drive app használata

Töltsük le a Google Drive applikációt, és ezentúl Google-regisztrációnkkal bárhonnan elérhetjük a legfontosabb dokumentumainkat. Tároljunk a felületén fotókat és egyéb adatokat, biztosak lehetünk, abban, hogy védett helyre kerülnek. A Google Drive rendszerezi a tartalmat, így külön mappában találjuk a saját, illetve a velünk megosztott dolgokat. Nem találunk egy fontos iratot? Most nemcsak név, de tartalom alapján is kereshetünk ezzel az app-pal. A szűrő rendszerezési szempontja leegyszerűsíti a problémánkat, így könnyen megtaláljuk a szükséges adatokat.

google-drive-1
google-drive-2

Osszuk meg a saját Google Drive tartalmainkat másokkal is. Az alkalmazáson keresztül engedélyezhetjük, hogy bárki szerkeszthesse ezeket. Mi magunk is alakíthatunk a feltöltött dokumentumokon. Hívjuk elő a gyorsmenüt, itt találjuk meg a szükséges funkciókat. Küldjünk másolatokat, osszuk meg a linket a partnereinkkel vagy töltsük le az adatokat magunknak, hogy offline módban is kezelhessük. A Google Drive alkalmazás mobilissé tesz bennünket olyan tartalmakkal is, amelyek korábban csak egyetlen eszközhöz kötődtek. Most mindegy, mivel hozzuk létre azt, a Drive-on keresztül bárhonnan elérhetjük. Kényelmes és rendkívül fontos alkalmazás, mert így lépést tarthatunk a felgyorsult adatforgalommal.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.