Google Drive app letöltés | Google Drive tárhely telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Google Drive

google-drive A Google Drive ingyenes alkalmazás biztonságosan tárolja a dokumentumainkat, amelyeket már bárhonnan elérhetünk. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel most 15 GB-ot kapunk térítésmentesen – itt a fotóink és egyéb adataink is magas fokú védelmet élveznek. A saját felületünket csak mi érhetjük el a Google-regisztrációnkkal, ám a fájljainkat bármikor megoszthatjuk más partnerekkel is. A Google Drive hatékonyan dolgozik: szerkesszünk közösen dokumentumokat! És mindent leegyszerűsít – töltsük le most!

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: Google Drive
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 446
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Google Drive?

Böngésszünk mobillal készült fotókat a személyi számítógépünkön, sokkal magasabb fokú élményt kínál a nagy felbontás. Ezt most könnyen megvalósíthatjuk, ha feltöltjük a Google Drive-ba az okostelefonunk fényképgyűjteményét. Az alkalmazással így bárhonnan elérhetővé tesszük ezeket a tartalmakat. Azonban mások csak akkor férhetnek hozzá a mi dokumentumainkhoz, ha ezt a beállításoknál engedélyezzük a számukra. Rendezzük mappába a szöveges, audio- vagy vizuális fájlokat, hogy később gyorsan megtaláljuk, amire szükségünk van. Projektmunka adatok, egyetemi jegyzetek – ha lehetővé tesszük, a Google Drive app-pal ezeket már bárki letöltheti vagy szerkesztheti, így egyszerre több emberhez juttathatunk el fontos információkat. Androidos vagy iPhone készüléken keresztül bárhonnan ránézhetünk a közös munkafolyamatokra, hozzászólást írhatunk a kérdéses részekhez, menet közben aktívan alakíthatjuk a történéseket. Ráadásul mindezt magas fokú adatbiztonsággal.

Google Drive app használata

Töltsük le a Google Drive applikációt, és ezentúl Google-regisztrációnkkal bárhonnan elérhetjük a legfontosabb dokumentumainkat. Tároljunk a felületén fotókat és egyéb adatokat, biztosak lehetünk, abban, hogy védett helyre kerülnek. A Google Drive rendszerezi a tartalmat, így külön mappában találjuk a saját, illetve a velünk megosztott dolgokat. Nem találunk egy fontos iratot? Most nemcsak név, de tartalom alapján is kereshetünk ezzel az app-pal. A szűrő rendszerezési szempontja leegyszerűsíti a problémánkat, így könnyen megtaláljuk a szükséges adatokat.

google-drive-1
google-drive-2

Osszuk meg a saját Google Drive tartalmainkat másokkal is. Az alkalmazáson keresztül engedélyezhetjük, hogy bárki szerkeszthesse ezeket. Mi magunk is alakíthatunk a feltöltött dokumentumokon. Hívjuk elő a gyorsmenüt, itt találjuk meg a szükséges funkciókat. Küldjünk másolatokat, osszuk meg a linket a partnereinkkel vagy töltsük le az adatokat magunknak, hogy offline módban is kezelhessük. A Google Drive alkalmazás mobilissé tesz bennünket olyan tartalmakkal is, amelyek korábban csak egyetlen eszközhöz kötődtek. Most mindegy, mivel hozzuk létre azt, a Drive-on keresztül bárhonnan elérhetjük. Kényelmes és rendkívül fontos alkalmazás, mert így lépést tarthatunk a felgyorsult adatforgalommal.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.