Glow Hockey app letöltés | Glow Hockey hockey játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Glow Hockey

glow-hockey A Glow Hockey ingyenes játék alkalmazással, hokizásban győzhetjük le ismerőseinket, és remekül szórakozhatunk társaságban, de jó kihívás akkor is, ha épp egyedül vagyunk, ha várakoznunk kell. Az asztali hockey-t korábban szinte minden szórakozó helyen megtalálhattuk, most azonban Android-készülékről is elérhetjük a népszerű játékot. És megspórolhatjuk magunknak a sorban állást, vagy a játéktárs keresést is. Nagyon könnyen kezelhető, meg fogjuk látni, csak kapjuk elő az okostelefonunkat, és indítsuk el az appot.

Gyártó: Natenai Ariyatrakool
Megnevezés: Glow Hockey
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 237
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Glow Hockey?

A Glow Hockey alkalmazás az egyik legismertebb játékformát valósítja meg: a szögletes hokipályán szemben álló feleknek egyetlen feladata és célja van, a másik kapujában juttatni a korongot. Ezt segíti, illetve nehezíti meg a sikamlós felület, ahol a korong lassulhat, gyorsulhat, illetve hirtelen irányt változtathat. A szintek erőssége eltérő, 4 különböző fokozatú pályán gyakorolhatunk, hogy valóban mi legyünk a legjobbak. Bármelyik sportjáték kedvelő ismerősünket kihívhatjuk egy mérkőzésre, ezen a színes fény grafikájú sportpályán nem fogunk unatkozni. Izgalmas és mozgalmas játék a Glow Hockey, amely tiszteletben tartja a fizika törvényeit. Válasszuk ki a nekünk tetsző hokilapátokat és korongot, indulhat a játék! A Rendkívül egyszerű játék lényege, hiszen csak az ellenfél háta mögé kell eljuttatnunk a korongot – elvileg bárki képes rá! Azonban nehéz hoki-mesterré válni!

Glow Hockey használata

Nemcsak a sportjátékok szerelmesei szeretik meg könnyedén ezt az ingyenes app-ot, a Glow Hockey a reflexeket edző fejlesztések közé tartozik. Telepítsük az okostelefonunkra, majd indítsuk el a felületről. Akár egyedül, akár párosban is szórakoztató időtöltést nyújt, a fény grafikával megrajzolt pálya pedig igazán vonzó külsőt ad az applikációnak. Karácsonyi kiadásban is elérhető a Glow Hockey témája, ahol a korongot hóember és mikulás ikonokkal passzolgathatjuk. Ha szimpatikus, állítsuk át erre a változatra a pályát, majd nyomjunk a Play! Gombra.

glow-hockey-1
glow-hockey-2

Egyszerű feladatnak tűnik, ám egyáltalán nem könnyű a felgyorsuló és hirtelen irányt változtató hokilabdát a kapuba juttatni. Az ujjunkkal irányíthatjuk saját ütőnket, jobbra-balra és lefelé-felfelé elmozdítva lendülhetünk neki korongnak. Nehéz igazán jó játékossá válni, de, talán ez a kihívás miatt annyira népszerű a Glow Hockey app. A belőtt gólt nemcsak a számláló jelzi ki, de az okostelefon is rezeg egyet. Játsszuk ki a szemben álló felet, gyors és ügyes irányváltoztatással küldjük a korongot a kapuba! Ez a játék új stílust teremt a sebességet kedvelők körében!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.