GIPHY app letöltés | GIPHY for Facebook animált képek

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

GIPHY for Facebook Messenger

giphy A GIPHY alkalmazással most ingyen juthatunk hozzá a világ egyik legnagyobb GIF-gyűjteményéhez. Az internet legjobb GIF-jei most mind egy helyen! Az animált képek uralják a közösségi oldalakat, nem véletlenül, hiszen kreatívvá és izgalmassá teszik a kommunikációt. Hatalmas mennyiségű és változatos tartalommal várja az app a felhasználókat. Töltsük le, hogy újabb és újabb darabokkal frissíthessük fel posztjainkat, chateléseinket! Keressük meg a kedvenc filmünk vagy a favorit showmanünk ihlette GIF-eket.

Gyártó: Giphy, Inc.
Megnevezés: GIPHY for Facebook Messenger
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 974
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a GIPHY?

Rendkívül változatos GIF-kínálatot ajánl ez az alkalmazás. Kultfilmek, sorozatok, sztárok és showmanek vicces vagy épp szomorú pillanatait böngészhetjük. Az online kommunikáció vitathatatlan menősége most a GIF – ezzel a hihetetlen népszerű eszközzel valóban ötletesen és sokoldalúan chatelhetünk bármilyen fórumon. Keressünk, fedezzünk fel, mentsünk el, küldjük tovább – a GIPHY app a világ összes GIF-jét megkísérelte összegyűjteni. Bizonyosan ez lesz az érzésünk, ha megnyitjuk a felületet. Segítségünkre lehetnek a kategóriák: válasszunk a érzelmet vagy véleményt kifejezők közül, vagy TV-s személyiségeket, énekeseket, filmrészleteket ábrázolókat. Valószínűleg az állatos GIF-ek örvendenek majd a legnagyobb népszerűségnek. Nyomjunk az animált képre, és válasszuk ki, melyik közösségi fórumon szeretnénk posztolni. Utána hátradőlve várhatjuk a lájkokat. Ezzel az app-pal már Facebookra, Instagramra, Pinterestre és Twitterre is posztolhatunk. Vajon el tudunk szakadni a GIPHY-től, ha egyszer megnyitottuk?

GIPHY használata

Nincs egyszerűbb és nagyszerűbb a vicces GIF-nél! A GIPHY app segítségével most igazán gyorsan rátalálunk a legmegfelelőbbre, és időtöltésnek is kitűnő, elsőosztályú szórakozást nyújt az app. Telepítsük az okostelefonunkra, hogy egyre színesebben és kényelmesebben kommunikálhassunk a közösségi profiljainkon. A megnyitás után azonnal a kínálat zavarba ejtő sűrűjében találjuk magunkat. Jobbra-balra söpréssel a fő kategóriák között haladhatunk. Egy filmes idézettel, vagy egy kiskacsás képpel üzennénk a barátainknak? Csak válasszuk ki a megfelelőt, és már tovább is küldhetjük.

giphy-1
giphy-2

Ne csak nézegessük a posztolt GIF-eket, csatlakozzunk mi is: válasszuk ki, majd továbbítsuk a kiszemelt fórumra. Csodálatosabbnál csodálatosabb darabokba futunk majd bele. A GIF-ek egy partit is hangulatba hoznak, de kiváló időtöltés a baráti társaságoknak is. A kiválasztott animált kép mellett további hasonló darabokat is megjelenít a GIPHY alkalmazás, így akár egy kifejezőbb, vidámabb, vagy szebb GIF-et is találhatunk. Felejtsük el a megszokott matricákat, hiszen most az androidos készülékkel a világ egyik legjobb gyűjteményét tarthatjuk a kezünkben. Itt az ideje rácsatlakozni a GIF-univerzumra!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.