GIF kamera apk letöltés | GIF nagy sebességű kamera telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

GIF kamera

gif-camera A GIF kamera app-pal most bárki mozgóképpé alakíthatja a legjobb pillanatfelvételeket, amely most ingyenesen letölthető. GIF-rajongóknak kötelező! Az animált fotók népszerűsége vitathatatlan, legyen szó egy alvó kisbabáról, vagy egy fejre álló kutyáról, esetleg a saját születésnapunkról. Nem beszélve a vicces pillanatokról: leesett, eltörött, elgurult, elszökött – a GIF kamera igazán személyes emlékké varázsolja. A videó szerkesztő már akár 40 képet is készíthet egyetlen perc leforgása alatt.

Gyártó: HANTOR
Megnevezés: GIF kamera
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 443
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a GIF kamera?

A GIF kamera app a videó készítés nagyon közkedvelt formáját kínálja: hozzunk létre mozgó képeket a segítségével. A program támogatja a HD-minőségű felvételeket, továbbá alkalmas igen magas számú sorozatfelvétel ellövésére. Több tucat képet is készíthetünk, de remek gif-eket szerkeszthetünk össze akár néhány darabból is. A videózás sebessége határozza meg, hogy az alkalmazás végül hány fotóval dolgozik. Ha elégedetlenek vagyunk a képek minőségével, vagy imádunk szerkeszteni, a GIF kamera erre is lehetőséget ad. Filterezzünk, nagyítsunk, állítsunk be negatív vagy szépia képhatásokat. Akár a némafilm hangulatát is megidézhetjük a gif-fel, ha kiválasztjuk a hang nélküli felvétel lehetőségét. Okostelefonnal tehát bárhol és bármikor létrehozhatjuk a saját ötletes minivideóinkat! A fotókat továbbalakíthatjuk, majd egymást mellé illesztve végül megkapjuk a mozgóképet. Ne csak lájkoljuk mások ötleteit, valósítsuk meg a sajátunkat, majd osszuk meg az ismerősökkel is.

GIF kamera használata

Ne maradjunk le az izgalmas pillanatokról, és tegyünk érte, hogy maradandóvá váljanak! A GIF kamera remek eszköz arra, hogy a videó felvétellel létrehozott képekkel gif-eket alkossunk, vagyis egyedi módon tegyük újra mozgóvá azokat! Töltsük le az okostelefonra, igazán kis helyet foglal az app. A telepítés után azonnal használhatjuk, böngésszük át a letisztult felületet. A felvételezéshez állítsuk be a videó hosszát, és szabályozzuk a sorozatfelvétel képszámát is. Az elkészült fotókat megjeleníti a felület. Egyenként átpörgethetjük, sőt, a GIF kamerával továbbszerkeszthetjük bármelyiket.

gif-camera-1
gif-camera-2

Változtassunk a fotó nagyságán, alakítsuk az árnyalatokat, állítsunk be filtert – posztoljunk a Facebook-ra, Twitterre, Instagramra változatos fotókat! Ha elégedettek vagyunk, hagyjuk jóvá egyenként a képeket, hogy az alkalmazás létrehozhassa a gif-et. Mentés előtt visszaléphetünk a továbbszerkesztéshez, de egy eltárolt darabot is bármikor előhívhatunk, ha átalakítanánk. A GIF kamera kiváló szórakozás, de egy komoly hangvételű felületen is figyelemfelkeltő lehet egy ötletes gif!

Tovább az android letöltés oldalra.