Free Video Calls and Chat app letöltés | Ingyenes videofonálás telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Free Video Calls and Chat

free-video-calls A Free Video Calls and Chat ingyenes alkalmazással már 0 Ft-ért beszélgethetünk az ismerőseinkkel. A táblagépes és Android-telefonos app több millió felhasználó számára tette elérhetővé a kötetlen chatelést, telefonálást és videóüzenetet. A telefonkönyvünk adataihoz hozzárendeli a funkciókat, így nekünk tényleg egy mozdulatunkba kerül a Free Video Calls and Chattel az ingyenes tárcsázás. Töltsük le az okostelefonunkra ezt a szép appot, és sosem unjuk meg majd a telefonlást!

Gyártó: Mail.Ru Group
Megnevezés: Free Video Calls and Chat
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 155
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Free Video Calls and Chat?

A Free Video Calls and Chat alkalmazás tökéletesen kiegészíti a népszerű orosz közösségi oldalak funkcióit, de sokkal többet is kínál ennél. Ugyanis bárki számára ingyenes telefonálást, chatelést és videóhívást nyújt. A telepített alkalmazás felülete személyre szabható, a beszélgetések háttérképeit mi magunk választhatjuk meg. Korlátlan a kommunikációhoz csatlakozható személyek száma. Így már interneteléréssel is összehozhatjuk a közös esti szórakozást. Nem kell külön felhívni a barátokat, hiszen mindenkit elérhetünk egyszerre. Fantasztikus, nem? Vicces és fiatalos, néhány mozdulattal már az összes fontosabb funkció a kezünkbe kerül. Ha egy átlátható, ügyes és interaktív alkalmazást keresünk, itt a Free Video Calls and Chat!

Free Video Calls and Chat app használata

Telepítsük a Free Video Calls and Chat alkalmazást, mert sokkal egyszerűbben tárcsázhatjuk az ismerőseinket. Az ingyenes letöltés után egy regisztrációs kód érkezik az okostelefonunkra, amelyet a felület automatikusan beolvas. Nekünk már csak a profil létrehozásával kell törődnünk. Az átlátható beállítások és ismerős menü könnyed eligazodást jelent. A Free Video Calls and Chatből az egész telefonkönyvünket elérhetjük, így nem kell külön rögzítenünk az üzenetek címzettjeit. Telefonáljunk csoportosan, szervezzünk konferenciabeszélgetéseket. Ez az app ingyenesen menedzsel minden népszerű kommunikációs formát – ráadásul, szép háttérképekkel és emojikkal.

free-video-calls-1
free-video-calls-2

Minden beszélgetést feldobhatunk egy egyedi háttérrel, söpörjük balra a kijelzőt és a gyorsmenüből léphetünk a kínálathoz. Szintén itt adhatjuk hozzá a beszélgetés résztvevőit. Akár csevegés közben is bővíthetjük a kört. Ha nincs kedvünk a videós csevegéshez, az SMS-ezést kifejezetten élvezni fogjuk. Élmény ennyi emojit használni! Akár a szavakat is elhagyhatjuk, kommunikáljunk képekkel. A Free Video Calls and Chat hatékony kép és egyéb fájlok átvitelében is, ezért munkatársnak is remek. Miért fizetnénk ezekért a remek lehetőségekért, ha ez az app ingyenesen kínálja?

Tovább az Android letöltés oldalra.