Foursquare app letöltés | Foursquare alkalmazás Budapest

 
Ingyenes programok információs portálja

Foursquare

foursquare A Foursquare a város legérdekesebb és legváltozatosabb pontjait mutatja meg, méghozzá személyre szabottan, az alkalmazás akár a legjobb turista-vezető is lehetne bárhol a világban. Legyen szó egy közeli menő vagy kedvesen összebújós helyről, egy nagyvárosi buli negyedről, de hosszan sorolhatnánk... Boltok, vendéglátó helyek, igazi hangulatos kávézók, éjjeli partik - csak választani kell a listából, de ez sem egyszerű. Ebben segít az a több mint 60 millió apró visszajelzés, tipp, amit a felhasználók egymástól kapnak.

Gyártó: Foursquare
Megnevezés: Foursquare
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 675
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Foursquare?

amelyekért nagy valószínűséggel a barátaink is rajongani fognak! E-mailcímmel vagy Facebook-felhasználóként tudjuk posztolni véleményünket, illetve továbbadni a tapasztalatokat. Ugyanakkor hasonló érdeklődésű emberekkel is megismerkedhetünk, hiszen minden Foursquare-profil az általános adatok mellett a személyes véleményeket is listázza. Akár kapcsolatba is léphetünk azokkal, akikkel szimpatizálunk, és a ő kedvenc helyeik között böngészve biztosan találunk nekünk tetszőt. A Foursquaret ingyenes alkalmazás számos kedvezményt biztosít a felhasználóknak. Kávézókban kávéra-teára, kocsmákban egy korsó üdítő sörre lehetünk vendégek, ha először jelentkezünk be a helyről az app-on segítségével. Megtörténhet, hogy az engedményeket Facebook-posztoláshoz kötik a vendéglátók - ilyenkor eldönthetjük, hogy megéri-e a bejegyzés az árát. Komikus, de sokszor ennek az applikációnak köszönhető, hogy a barátok értesülnek arról, tulajdonképpen épp egy helyen söröznek, buliznak - egy zajosabb, nagyobb létesítményben kifejezetten hasznos bejelentkezni.

Foursquare használata

A Foursquare alkalmazás interaktív felületét kiismerni idő kérdése, de aggodalomra semmi ok. Az ingyenes letöltést követően már bele is vághatunk a sűrűjébe: a megújult felület számtalan izgalmas információt rejt. Az automatikus helyzetfelismerőnek köszönhetően a nyitó oldal környékbeli helyeket ajánl. A segédmenükkel csoportosítva is át böngészhetjük aszerint, hogy inkább üzletre lenne szükségünk, vagy kávézóra, esetleg ebédelnénk vagy láblógatnánk egy kényelmes fotelben.

foursquare-1
foursquare-2

A képernyő alsó részében található gyorsmenüvel nemcsak vendéglátó helyeket listázhatunk, akár egy fogorvosi rendelő vagy antikvárium is előkerülhet a szomszéd utcából. Jegyzetkészítés mellett a saját profilunkat is innen szerkeszthetjük könnyedén. Az alkalmazás támogatja a közösségi felületeket, a Foursquare logóján keresztül választhatjuk meg, hogy Twitter-, Instagram- vagy Facebook-ismerősöket szeretnénk az utazási tippek app-jával követni. A gyorskereső a létesítmények mellette barátokat is segít találni. Követhetjük a profiljukat, így az ő kedvenceikről is naprakészek lehetünk. Ha nem értünk egyet egy-egy véleményükkel, válaszolhatunk is arra. Chat nincs a felületén, pedig szerencsés lehetne. Valójában a Facebook segítségével nem marad el ez a funkció sem. Amennyiben mégsem szeretnénk, hogy a Foursquare profilunk a böngészőket elvezesse a Facebook-oldalunkra, ezt a Beállításokon belül a profil-szerkesztésnél tehetjük meg. Nemcsak tájékozódhatunk, mi magunk lehetünk turista-vezetők. A közeli listázott helyeknek elkészíthetjük a profilját is. Bárki hírt adhat a jó helyekről - és valódi közösségben érezheti magát a többi Android és iPhone felhasználóval!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.