Font Studio app letöltés | Font Studio felirat szerkesztés mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Font Studio

font-studio A Font Studio ingyenes app-pal a most több mint 120 féle képfelirat közül választhatunk – de nemcsak a betűkészlet miatt érdemes letölteni! Már nemcsak a beállításokkal tehetjük egyedivé saját fotóinkat, de szerkeszthetjük is azokat, hogy kreatív és személyre szabott képekkel őrizzük meg a legszebb emlékeket. Képszerkesztő és matrica funkciókkal egészítették ki a fejlesztők, így valóban a teljesség igényével nyúlhatunk hozzá a képekhez. Nem is kell egyéb, mint az okostelefonunk. A legjobb képeket pedig osszuk meg a barátainkkal.

Gyártó: RC PLATFORM
Megnevezés: Font Studio
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 300
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Font Studio?

Eszünkbe jutott egy ötletes gondolat, amit a fotóra is feliratoznánk? A Font Studio igazi specialista, ha a betűtípusokról beszélünk. Írjuk le, forgassuk el, növeljük meg, húzzuk szét, színesítsük ki – alkossuk meg úgy, ahogyan nekünk tetsző. Az applikáció funkciói a szövegszerkesztőkből jól ismert alapokat is tartalmazzák, azonban egyéb kreatív opciókkal is kiegészülnek – hogy a fotó valóban szép lehessen. A matricagyűjtemény több száz találata remek kiegészítő lesz a feliratozott terméken. Alkossunk, szerkesszünk egyedi és színes képeket, ahol minden apró részletről mi magunk dönthetünk! A keretezés, a feliratozás, a színezés, filterezés biztosan kiemeli majd a Facebook- vagy akár az Instagram fotóáradatából a sajátunkat! A Font Studio kijelzőjén már egy érintéssel továbbíthatjuk a legviccesebb, a legsikeresebb fotókat, hogy azután begyűjthessük a jól megérdemelt lájkokat is.

Font Studio használata

Töltsük le, nyissuk meg és alkossunk! A Font Studio remek lehetőségeit akkor fedezhetjük fel igazán, ha belépünk a felületre. Az ingyenes telepítés után nincs más dolgunk, mint kiválasztani a kívánt fényképet, és okostelefonunkkal azonnal egy kreatív, egyedi fotót hozhatunk létre! A számos filter és több száz matrica mellett a feliratozás az alkalmazás igazi különlegessége. Pörgessük végig a tipográfiát, keressük meg a hozzá illő színvilágot, állítsuk be a betűnagyságot. Igazán vidám időtöltés felfedezni a Font Studio funkcióit. A felület alsó sávjában húzódó menüsorból kereteket, kitöltő színeket matricákat is választhatunk.

font-studio-1
font-studio-2

Legyen kerek, szögletes vagy épp rombusz alakú, pöttyözhetjük, vonalkázhatjuk, kitölthetjük vagy kisatírozhatjuk. Nincs határ, csupán a fantáziánk. Talán magunk sem gondolnánk, mennyire átváltoztathatunk egy régi képet. A Font Studio app kiváló a csoportképek, szelfik, hangulati fotók azonnali felmatricázásához is! Miután elkészült, mentsük el vagy osszuk meg barátainkkal a jókat. A Facebook és az Instagram kiváló arra, hogy saját kreatív ötleteinket megmutassuk a világnak is!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.