Flipboard app letöltés magyar | Flipboard magazin telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Flipboard

flipboard A Flipboard alkalmazás teljesen megváltoztathatja az online hírolvasási szokásainkat. Valószínűleg okostelefonon vagy táblagépen keresztül böngészünk a legtöbbet, ez az app pedig tökéletesen igazodik a személyre szabott és interaktív felület iránti igényekhez. Informatív, mint a klasszikus hírlapok, és ezt csak felerősíti az újságpapír-lapozást idéző effekt. Az egyedi tördelés és hírforrás kezelést valóban egyedivé teszi a Flipboard alkalmazást, amiben mindenki a saját érdeklődési körének megfelelő hírekről, érdekességekről olvashat.

Gyártó: Flipboard
Megnevezés: Flipboard
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 851
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Flipboard?

Ilyen magazinnal még sosem találkoztunk! Értesüljünk minden újdonságról azokban a témakörökben, amelyek valóban foglalkoztatnak bennünket. A Flipboard alkalmazással új szintre lépett az internetes hírolvasás: már csak a hírlap illata hiányzik a fejlesztés klasszikus jellemzői közül. Miközben az az érzésünk, hogy egy újságot tartunk a kezünkben (még lapozhatjuk is, a megszokott söprés helyett), a legnevesebb világszínvonalú lapok hírei érkeznek meg a kijelzőnkre. Számos kategóriát jelölhetünk be, ami alapján a Flipboard kiválasztja a nekünk szólót. A kényelmes felhasználást segíti a letisztult hírfelület, ahonnan könnyedén elérhetjük az eredeti forrást, a teljes cikkel együtt. Az érdekességeket bármikor továbboszthatjuk, a különleges szerzőket és témákat pedig követésre jelölhetjük. Naprakész, korszerű, ám igényességében és professzionalizmusában hagyományos minőséget nyújt ez az app. Már magyar tartalmak is elérhetőek rajta keresztül.

Flipboard használata

Telepítsük az androidos készülékünkre a Flipboard alkalmazást, és ingyenesen juthatunk hozzá ehhez a személyre szóló magazinhoz. Állítsuk össze saját magunk az online hírlapunk tartalmát az érdeklődési körünknek megfelelően. A felület segítségével hasonló gondolkodású és érdeklődésű személyeket is felfedezhetünk. A regisztrációt akár már valamelyik közösségi oldalunk profiljával is elvégezhetjük. Új felhasználóként az első lépés az érdeklődési kategóriák kijelölése. A hírlapok előnyét, vagyis a sokszínű témákat itt is érvényesíthetjük, válasszunk ki magunknak minél több izgalmas területet. A designtól kezdve a repülőket érintő újdonságon át egészen az utazásig igazán színes a kínálat.

flipboard-1
flipboard-2

Kapjuk elő az okostelefonunkat, és a Flipboard appnak köszönhetően már bárhol híreket „lapozhatunk”. Igazán hasznos tartalmakat találunk a felületen, a cikkek nem mellesleg kifejezetten olvasóbarát tördelésben jelennek meg. Minden fontos tartalmat posztolhatunk a közösségi oldalakon, a képernyő alsó sávjában találjuk meg az átirányító ikont. Ugyanitt címkézhetjük kedvencnek a szöveget, vagy kommentelhetünk véleményt a témával kapcsolatban. A cikkeket később is elolvashatjuk, a gyorsmenüben találjuk a szükséges beállítást. Helyezzük el a képernyőn a Flipboard widgetét, hogy a gyorsan és kényelmesen nyithassuk meg a főoldalról a applikációt! Ezt az online magazint biztosan érdeklődéssel vesszük kézben minden reggel!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.