FlightAware Flight Tracker app letöltés | Online repülő kereső mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Flight Tracker

flightaware

A FlightAware Flight Tracker ingyenes applikációval bármilyen androidos vagy iPhone-készülékkel nyomon követhetjük a repülőgépek útvonalát. Töltsük le és máris indíthatjuk ezt a naprakész és rendkívül okos appot. Telefonunk segítségével bárhol ránézhetünk, hogy barátaink, családunk vagy épp szerelmünk járata merre tart. Pontosan láthatjuk, mekkora utat tettek meg és mikorra várható a landolás. Telepítsük a FlightAware Flight Trackert, és osszuk meg a fontos információkat ismerőseinkkel is!

Gyártó: FlightAware
Megnevezés: Flight Tracker
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
664
Kategória: Utazás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Flight Tracker?

A FlightAware Flight Tracker különleges alkalmazás: adjuk meg a repülőgép járatszámát, és máris térképen megjelenítve láthatjuk az útvonalat. Késés várható a repülőtéren? Erről még a landolás előtt értesülhetünk, hiszen az alkalmazás a menetidőt is folyamatosan frissíti. A járat adatlapján nagyon sok hasznos információt találunk az indulással és érkezéssel kapcsolatban is. A FlightAware Flight Tracker azonban ennél többet tud: átböngészhetjük a repülési magasságot, az utazás körülményeit, és a repülőgép típusát is megnézhetjük fotón. Egy helyen találunk meg minden érdekességet és lényeges információt, ha repülésről van szó. A FlightAware Flight Tracker a közelünkben elhaladó, akár szabad szemmel is látható járatokat térképen mutatja meg az okostelefonunk segítségével. Nyissuk meg az appot, és kísérjük figyelemmel a kirajzolódó repülési vonalat. Aki már használta a FlightAware Flight Tracker honlapot, örülni fog ennek az alkalmazásnak, hiszen bárhova magával viheti azt!

Flight Tracker app használata

A FlightAware Flight Tracker alkalmazás 13 Mb helyet foglal a telefonunkon. Ez az ingyenes app tehát rendkívül kicsi, mégis nagyon ügyes. A telepítés után azonnal indíthatjuk is a keresést az iPhonunkról vagy Android-készülékünkről: adjuk meg a légitársaság nevét és a repülő járatszámát. A megjelenő oldal könnyen áttekinthető, térképről böngészhetjük a légi jármű aktuális helyzetét, valamint közvetlenül megtaláljuk a szükséges információkat is. Az útvonal mellett az indulás és az érkezés adatai is ott sorakoznak a képernyőnkön.

flightaware-1
flightaware-2

Ha a Reptér menüt választjuk, a felszálló járatokról tudhatunk meg fontos részleteket. A FlightAware Flight Tracker azonban térképes keresővel is rendelkezik. koppintsuk erre a hasznos funkcióra, és nézzünk körbe a fejünk felett elhaladó repülőgépek között. Szintén megtudhatjuk, melyik járat honnan érkezik, majd pedig hova tart tovább. Tehát nemcsak hasznos útvonal információ ez az alkalmazás, hanem remek szórakozás is azoknak, akik szeretik kémlelni az eget. A FlightAware Flight Tracker remek fejlesztését, és már a járat-értesítéseket tovább is oszthatjuk ismerőseinknek.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.