Flava note journal apk letöltés | Flava notesz telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Flava

flava A Flava app most ingyenesen letölthető, így az okostelefonunkkal és táblagépünkkel már bárhol elkészíthetjük a legújabb bejegyzésünket. Valójában egy személyes digitális napló ez a népszerű alkalmazás. Mindent tud, amit már megszerettünk a közösségi oldalakon, hiszen posztolhatunk képeket, szövegeket, számtalan ikonnal kiegészítve, de videót és zenét is tárolhatunk a felületen. És mindezt saját magunk számára. Egy igazi multimédia-felület a Flava, amely okosabb és profibb a hagyományos naplónál.

Gyártó: Greenmonster, Inc.
Megnevezés: Flava
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 374
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Flava?

Egy intelligens noteszre vágyunk? A digitális napló egy kiváló lehetőség arra, hogy egy helyre gyűjtsük a kedvenc videóink, képeink, és elkészítsük bejegyzéseinket, amelyekkel maradandóvá tesszük az élményeinket. A felület csak számunkra elérhető, így a merész és őszinte gondolatok is teret kapnak. Ha szeretnénk, akár a személyi számítógépről is folytathatunk egy megkezdett írást, hiszen az alkalmazás nemcsak okostelefonról érhető el. Fedezzük fel a Flava sokoldalúságát: formázzuk kedvünkre a szövegeket, illesszünk képet a bejegyzéshez, adjunk találó címet neki. Posztoljunk zenét, videót, jegyezzünk fel helyeket, mentsünk el webcímeket. Most a kedvenc blogjaink, könyveink weboldalait is egy helyről érhetjük el. A Flava felületének opciói nagyban hasonlítanak a közösségi oldalakon megszokott beállításokra. Engedjük szabadon gondolatainkat, érzéseinket ebben a remek digitális napló alkalmazásban. A legszebb pillanatainkat menthetjük el noteszben, hogy aztán csak előkapjuk a mobilunkat, és már böngészhessünk is a saját fotóink, videóink, szövegeink között.

Flava használata

A Flava app profi és intelligens. Felejtsük el a hagyományos naplót, hiszen az alkalmazás számos kiegészítő funkciójával még színesebb bejegyzéseket érhetünk el. Ráadásul az okostelefonnal bárhova magunkkal vihetjük, és bármikor továbbírhatjuk. A telepítést követően a Flava regisztrációval érhető el. Ezt megtehetjük a Facebook- vagy a Gmail-fiókos profilunkkal is, ha nincs kedvünk újra kitölteni egy adatlapot. A multifunkciós és letisztult felület magáért beszél. A nyitó oldalon a Flava lehetőségeit találjuk meg. Töltsünk fel videót, zeneszámot, fotót, vagy egy érintéssel nosztalgiázzunk a már tárolt tartalomban böngészve. Akár fotóvetítést is tarthat számunkra a Flava app, amihez mi magunk választhatjuk meg a kellemes háttérzenét.

flava-1
flava-2

Ezzel az alkalmazással most tényleg egyszerű és nagyszerű a naplózás. Nem válik unalmassá sosem, formázzuk meg a szöveget, illusztráljuk képpel, matricázzuk fel. Hangulatunk szerint is menthetünk tartalmakat, így, ha valami vidámra vágyunk, elég csak a mosolygó jelet kikeresni a főmenüből. Máris jókedvűek lehetünk a vicces múltbéli fotóinkat, videóinkat pörgetve. A Flava kitűnő eszköz arra, hogy tartalmas pillanataink valóban színes emlékekké válhassanak, és mindezt egy érintéssel érhessük el – bármikor!

Tovább az android letöltés oldalra.