Fitness abs workout letöltés | Napi hasi edzés apk androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Fitness abs workout - Napi hasi edzés

fitness-abs-workout A Fitness abs workout avagy napi hasi edzés 8 percet a kockahasért - már ezzel a minimális idővel is látványos változást érhetünk testünkön. A napi rendszeresség a kulcsszó, hogy valóban hatékonyan dolgoztassuk meg hasfalunkat - és az eredményre biztos nem lesz panasz! A magyarul is letölthető Napi hasi edzés applikáció egyszerre helyettesíti a kemény főnököt és a biztató barátot. A letöltést követően bárki nekilendülhet fittebb életvitelnek. A tökéletes gyakorlatsor formássá és vonzóvá tesz.

Gyártó: Caynax
Megnevezés: Fitness abs workout - Napi hasi edzés
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 439
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Fitness abs workout avagy Napi hasi edzés?

A Napi hasi edzés alkalmazás szöveges leírással és képekkel segít a gyakorlat tökéletes kivitelezésében. Sok elképzelés kering arra vonatkozóan, mitől is lesz valóban hatékony ez az edzési forma. Az androidos változat verziója átlátható, részletes, az utasítások következetesek - mindenképp érdemes bizalmat szavazni neki (persze, a személyes edzőt, aki egész testünket kondícióban tartja, nem helyettesítheti)! A Napi hasi edzéssel kétféleképp formálhatjuk izomcsoportunk: a gyakorlat ismétlése mellett egy 6 részből álló sorozatot is elvégezhetünk. Teljesítményünk nyomon követhető, a Naptár mellett statisztika összegzi a napi eredményünket. Remek motiváció, hogy visszakövethetjük korábbi sikereinket! A letöltést követően beállíthatjuk, hogy androidos készülékünk szóban is közölje a gyakorlatokat. Így nem kell folyamatosan a képernyőt monitoroznunk, könnyebben koncentrálhatunk a mozdulatokra. Még a hang nemét is megválaszthatjuk. A magyar változathoz telepítsük a SVOX app-ot.

Fitness abs workout - Napi hasi edzés használata

Mindössze néhány órányi mozgás havonta, és a formás hasizom valósággá válik! Azok, akik a túlsúlyuktól szeretnének szabadulni, a kívánt változást nem ettől az app-tól kapják meg. Ugyanis a hasfalak valóban edződnek, de hiába izzadják végig a gyakorlatsorokat, a tömör zsírréteg miatt nem válhat látványossá a végeredmény. A Napi hasi edzés fitnesz applikáció rendszerességhez szoktatja a felhasználókat. A letöltést követően akár azonnal magyar nyelvre állíthatjuk. A bal felső sarokból legördülő gyorsmenü lesz a további lépések kiinduló pontja, minden testre szabást itt végezhetünk. Érdemes átböngészni a Beállításokat. A Felhasználói felületen belül tehetjük teljes képernyős módra az app-ot. A napi rohanásban nagy segítség, hogy Emlékeztető funkciót is aktiválhatunk az androidos alkalmazásban, viszont ez nem működik, ha az SD kártyára telepítünk! Letöltéskor vegyük figyelembe. Nemcsak a lábemelés sebességét, de azt is meghatározhatjuk, egy vagy két láb használatát kérje tőlünk számon az app.

fitness-abs-workout-1
fitness-abs-workout-2

A Gyakorlatok menüben jelölhetjük ki, melyik edzésformát kövessük végig: ismételjünk-e, vagy a 6 részes változatot szavazzuk meg hasfalunknak. Ha hangos segítséget is szeretnénk, szintén itt állítsuk be. Az ingyenes program füttyszót utánzó és emberi hangos lehetőségeket biztosít, és ez utóbbinál akár a beszéd akcentusát is beállíthatjuk. Ha már minden paramétert rögzítettünk, az Edzésnapokból indítható az applikáció gyakorlatsorozata. A felület igen részletező. A lejátszó gombra nyomva kezdhetjük is. A képsorok mellett a hátralevő időt, valamint az elvégzett gyakorlatszámot is mutatja. Mivel igen fáradságos a hasizom gyakorlat, a visszaszámlálók segítségével lehetünk biztosak abban, hogy nem faragtunk le a kötelező mozdulatmennyiségből, és valóban végigcsináljuk a programot. A sikeres edzésünket meg is oszthatjuk a közösségi oldalakon, akár egy hatalmas vigyort kíséretében is.

Tovább az android letöltés oldalra.