FINA app letöltés Budapest | FINA vízi VB telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

FINA

fina A FINA ingyenes alkalmazással szinte azonnal értesülhetünk a 2017-es budapesti vizes világbajnokság legfontosabb eredményeiről is. Telepítsük ezt az okos appot, így Android- vagy iPhone-készülékünkkel már a buszon ülve is olvashatjuk a vizes sportesemények legfrissebb híreit. Rendkívül sok információt és érdekességet találunk meg egy helyen. Sőt, a FINA alkalmazással jobban megismerhetjük kedvenceinket is. Szurkoljunk a döntőbe jutottaknak, örüljünk a sikereknek – töltsük le ezt az appot és nem maradunk le semmiről!

Gyártó: Fédération Internationale de Natation
Megnevezés: FINA
Frissítés:
2019.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 132
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a FINA alkalmazás?

Egy igényes és szép felületen találjuk a vízi sportok legújabb érdekességeit, legfontosabb híreit. A rajongók különösen örülhetnek az úszók nemzetközi szervezete, a FINA fejlesztésének. Nemcsak az aktuális eseményekről tudósít az app, de rengeteg izgalmas és fontos információt oszt meg a sportolókról is. Nyomon követhetjük kedvenceink pályafutását, értesülhetünk a legújabb sikereikről, feljegyezhetjük maguknak a várható bajnokságokat. Úszás, műugrás és toronyugrás, vízilabda – a mobilunk segítségével most bármikor ránézhetünk az újdonságokra. Telepítsük a FINA appot, és a legfontosabb budapesti vizes világbajnokság történéseit is végigkövethetjük. Így biztosan nem maradunk le egy döntőről sem. Szurkolhatunk az éremesélyeseknek, együtt örülhetünk a győztesekkel. Legyünk bárhol, ez a telefonos applikáció a vizes események közelében tart bennünket!

FINA app használata

Nemcsak a vizes sportok rajongó örülhetnek ennek a nemzetközi és nagyon okos programnak. A FINA alkalmazással olyan nagyobb eseményeket is szinte élőben követhetünk végig, mint például a 2017-es budapesti vizes világbajnokság. Telepítsük az angol nyelvű appot, és azonnal böngészhetjük az aktuális eredményeket, lépésről lépésre szurkolhatunk a bajnokságban, tájékozódhatunk az elődöntők és a döntő alakulásáról. Hatalmas adatbázissal dolgozik a FINA alkalmazás, amely a 2000-es évekig visszamenően listázza a legnagyobb nemzetközi események történéseit, valamint az eredményeket.

fina-1
fina-2

Rendkívül jól átlátható és keresőbarát felületén számos aktuális érdekesség, önéletrajz, életpálya is böngészhető. Közelebbről megismerhetjük a kedvenc sportolóinkat, részletes bemutatást kapunk a teljesítményükről, vagy épp videón hallgathatjuk meg a legújabb nyilatkozatukat. Az alkalmazás a legnagyobb közösségi felületekkel is kapcsolatban áll, így a figyelemfelkeltő és izgalmas posztolásokról sem maradunk le. Csak a vizes versenyszámok végeredménye érdekel bennünket? Vagy kíváncsian böngésznénk a legapróbb részleteket is? A FINA app mindenki igényét kiszolgálja. Telepítsük, és meglátjuk, mennyire okos és hasznos app!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.