FINA app letöltés Budapest | FINA vízi VB telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

FINA

fina A FINA ingyenes alkalmazással szinte azonnal értesülhetünk a 2017-es budapesti vizes világbajnokság legfontosabb eredményeiről is. Telepítsük ezt az okos appot, így Android- vagy iPhone-készülékünkkel már a buszon ülve is olvashatjuk a vizes sportesemények legfrissebb híreit. Rendkívül sok információt és érdekességet találunk meg egy helyen. Sőt, a FINA alkalmazással jobban megismerhetjük kedvenceinket is. Szurkoljunk a döntőbe jutottaknak, örüljünk a sikereknek – töltsük le ezt az appot és nem maradunk le semmiről!

Gyártó: Fédération Internationale de Natation
Megnevezés: FINA
Frissítés:
2020.06.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 390
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a FINA alkalmazás?

Egy igényes és szép felületen találjuk a vízi sportok legújabb érdekességeit, legfontosabb híreit. A rajongók különösen örülhetnek az úszók nemzetközi szervezete, a FINA fejlesztésének. Nemcsak az aktuális eseményekről tudósít az app, de rengeteg izgalmas és fontos információt oszt meg a sportolókról is. Nyomon követhetjük kedvenceink pályafutását, értesülhetünk a legújabb sikereikről, feljegyezhetjük maguknak a várható bajnokságokat. Úszás, műugrás és toronyugrás, vízilabda – a mobilunk segítségével most bármikor ránézhetünk az újdonságokra. Telepítsük a FINA appot, és a legfontosabb budapesti vizes világbajnokság történéseit is végigkövethetjük. Így biztosan nem maradunk le egy döntőről sem. Szurkolhatunk az éremesélyeseknek, együtt örülhetünk a győztesekkel. Legyünk bárhol, ez a telefonos applikáció a vizes események közelében tart bennünket!

FINA app használata

Nemcsak a vizes sportok rajongó örülhetnek ennek a nemzetközi és nagyon okos programnak. A FINA alkalmazással olyan nagyobb eseményeket is szinte élőben követhetünk végig, mint például a 2017-es budapesti vizes világbajnokság. Telepítsük az angol nyelvű appot, és azonnal böngészhetjük az aktuális eredményeket, lépésről lépésre szurkolhatunk a bajnokságban, tájékozódhatunk az elődöntők és a döntő alakulásáról. Hatalmas adatbázissal dolgozik a FINA alkalmazás, amely a 2000-es évekig visszamenően listázza a legnagyobb nemzetközi események történéseit, valamint az eredményeket.

fina-1
fina-2

Rendkívül jól átlátható és keresőbarát felületén számos aktuális érdekesség, önéletrajz, életpálya is böngészhető. Közelebbről megismerhetjük a kedvenc sportolóinkat, részletes bemutatást kapunk a teljesítményükről, vagy épp videón hallgathatjuk meg a legújabb nyilatkozatukat. Az alkalmazás a legnagyobb közösségi felületekkel is kapcsolatban áll, így a figyelemfelkeltő és izgalmas posztolásokról sem maradunk le. Csak a vizes versenyszámok végeredménye érdekel bennünket? Vagy kíváncsian böngésznénk a legapróbb részleteket is? A FINA app mindenki igényét kiszolgálja. Telepítsük, és meglátjuk, mennyire okos és hasznos app!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.