Face App app letöltés | Face App fotó átalakító

 
Ingyenes programok információs portálja

Face App

faceapp A Face App olyat tett, amelyet eddig még egy fényképezés applikáció sem, nem véletlenül vált az egyik legismertebb kiegészítő programmá. Android- vagy iOS készülékkel ingyenesen használhatjuk ezt a nagyon vicces appot. Igazán eredeti módon és okosan manipulálja a fotókat: töltsünk fel a felültre egy fényképet, és nézzük meg, mi történik! Vajon milyen lenne az arcunk, ha történetesen a másik nemhez tartozóan születünk meg? Idős korunkban hány ráncot számolhatunk meg magunkon? A FaceApp minderre választ ad – igen humoros módon!

Gyártó: Wireless Lab OOO
Megnevezés: Face App
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 889
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Face App?

Elképzeltük már magunkat idős korunkban? Vagy a barátainkat? A FaceApp most meg is mutatja, mire számítsunk néhány évtized múlva. Egy mozdulattal átalakíthatjuk az arcképünket egy idősebb énünkre. De a FaceApp arra is képes, hogy visszapörgesse az időt: akár a fiatalítás funkciót is aktiválhatjuk a fotóknál. Garantál jókedv, a közös partik, családi összejövetelek igazi nagy kedvence ez az app. Mivel kifejezetten közösségi használatra fejlesztették, csak egy érintés, és az elkészült idős/fiatal énünket továbboszthatjuk a legnépszerűbb felületeken is. Nézzük meg, hogyan festenénk nőként, férfiként, vagy varázsoljunk mosolyt az arcunkra. A FaceApp, igaz, hogy mindössze 4 funkciót kínál, de ilyen vicces alkalmazással már régen találkoztunk. És, valljuk be, ki ne lenne kíváncsi arra, mennyire vonzó férfi lakozik benne, vagy mennyire bájos nagymama lenne 30 év múlva? Ezzel az ingyenes apró programmal nagyot nevethetünk az idő múlásán. Sőt, akkor is mosolyt rajzolhatunk a fotónkra, ha épp rossz kedvünkben lepett meg bennünket a kamera.

Face App app használata

Töltsük le ezt a nagyon kevés helyet foglaló alkalmazást, a FaceApp ugyanis nagyon sok vicces pillanatot nyújt majd. Indítsuk el az okostelefonunkon, és máris aktiválhatjuk a funkciókat. Valószínűleg a fejlesztők sem számítottak arra, hogy ez a 4 lehetőséget kínáló fényképezés app mekkora népszerűségre tesz szert. Válasszunk ki egy fotót, amelyen jól kivető a rajta szereplő személy arca. A FaceApp egy mozdulattal megöregíti a képen szereplőt.

faceapp-1 faceapp-2

Az életkor mellett már a nemet is megváltoztathatjuk, továbbá a FaceApp-pal mosolygóssá alakíthatjuk az arcvonásokat. Izgalmas és vicces összetalálkozni az idős kori önmagunkkal. És, talán, nemcsak mi fogjuk a hasunkat, ha finom női vonásainkat egy férfi arcában láthatjuk viszont. A FaceApp most mindenki álmát valóra váltotta – ilyen egyszerű és vicces app már nagyon hiányzott az androidos és iPhone-ra telepíthető programok közül. Hiszen bárhol-bármikor jó hangulatfelelős lesz belőle, elég csak feltölteni egy fotót, máris indulhat a jókedv. Ezt úgysem lehet megállni nevetés nélkül. Ne csak saját magunkat nézzük meg, a barátaink, szerelmünk, szüleink „másik” énjét is ezzel az ingyenes fényképezés appal varázsolhatjuk elő!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.