Evernote app letöltés magyarul | Evernote jegyzetek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Evernote

evernote Az Evernote az egyik legokosabb jegyzetkezelő alkalmazás, amely ingyenesen érhető el bármilyen Android vagy iPhone készülékkel. Vizsgaidőszakhoz, projektmegbeszélésekhez különösen ajánlott, erőssége a rendszerezés és a kitűnő kereső. Evernote-tal videó- és hangfájlokat is csatolhatunk a feljegyzésekhez, majd mindezt egyetlen mozdulattal oszthatjuk tovább. Gyors, intelligens és felkészült, ezért fogjuk nagyon szeretni jegyzetelésnél. Egy felület, amely inspirál a közös gondolkodásban. Töltsük le most!

Gyártó: Evernote Corporation
Megnevezés: Evernote
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 316
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Evernote?

Szeretnénk jobban átlátni a saját jegyzeteinket? Az Evernote nemcsak a virtuális papír halmainkat kezeli átláthatóan, de remek felület a közös munkához is. Írjunk munkatervet, készítsünk to-do listát, mentsünk el hasznos weboldalakat – a címke funkcióval ezeket között látványosan könnyen kereshetünk, valamint továbbküldhetjük a szükséges adatokat a munkatársainknak is. Dolgozzunk együtt a feladatokon, mindenki a saját felületén alakíthat a közös dokumentumokon. Vitassuk meg az Evernote chatprogramjával a szükséges kérdéseket. Hosszú, bonyolult folyamatokat felügyelhetünk ezzel a jegyzetelő programmal, de az egyszerű hétköznapi tevékenységekben is profi, készítsünk vele egyetemi jegyzetet vagy bevásárló listát. Találtunk egy hasznos online-cikket? Mentsük el az alkalmazással, hogy később felhasználó barát formában olvashassuk el. Sőt, az app értelmezi a képeket található szövegeket is – így elég csak fotózással jegyzetelnünk, később a keresővel könnyen rátalálunk a képek tartalmára is!

Evernote app használata

Minden okostelefonra kell egy elefánt! Az Evernote ikonállata tökéletesen szimbolizálja azt, hogy az Evernote mindenre emlékszik. Még arra is, amit nem mentettünk el, mielőtt rácsaptuk a laptopra a fedelét. Töltsük le, és máris biztonságban tudhatjuk az adatainkat, ráadásul magas szintre emeli a közösségi munkát is. Indítsunk el rajta kézi jegyzetelést, csatoljunk képeket, videókat a létrehozott fájlhoz. Az Evernote app valóban okos, mert a címkék segítségével átláthatóbbá teszi a tartalmat, egy adott albumon kívül is megtalálhatjuk a témakörünkhöz tartozó adatokat.

evernote-1
evernote-2

Hozzunk létre jegyzeteket. A felületen a szükséges eszközüket a felső menüsorban találjuk meg. Az Evernote alkalmazással audio- és videofájlokat is társíthatunk a dokumentumhoz. Tegyük fel, épp eszünkbe jut egy fontos gondolat... Rögzítsük ezt hanganyagként az app segítségével, majd azonnal csatolhatjuk is a kívánt helyre. Már semmi sem szab határt annak, hogy multimédiás jegyzetet állítsunk össze, az okostelefonunkon most minden a kezünkben van ehhez. Informatívabb és rendszerezettebb mappákkal mi is hatékonyabban dolgozunk majd! Próbáljuk ki az Evernote remek funkcióit, és a létrehozott dokumentumokat szinkronizáljuk egyéb eszközeinkkel is. Az offline-elérési mód, sajnos, csak fizetős módban érhető el.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.