Etsy alkalmazás letöltés | Etsy vásárlás telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Etsy

etsy Az Etsy alkalmazással a világ legnagyobb virtuális piacára léphetünk, az ingyenes telepítést követően okostelefonnal és táblagéppel is bármikor böngészhetünk és vásárolhatunk a kínálatból. Szinte átláthatatlan mennyiségű kreatív terméket ismerhetünk meg a népszerű app felületén. A kategóriáknak köszönhetően azonban gyorsan rátalálunk majd a kedvenceinkre. A legújabb trend is felvonul az Etsy-n. Nemcsak megismerhetjük a legfrissebb és legkreatívabb darabokat, de meg is vásárolhatjuk azt.

Gyártó: Etsy, Inc
Megnevezés: Etsy
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 404
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Etsy?

Még a böngészés és keresés is igazi meglepetés az Etsy felületén, a népszerű daraboktól kezdve a meghökkentő vagy elgondolkodtató alkotásokon túl igazán sokszínű kínálatot nyújt az alkalmazás. Gyűjtemények kipótlásához, ajándékozáshoz kiváló, és, ha a keresés nem is fejeződik vásárlással, bizonyosan ötleteket nyerhetünk a kreatív termékekből. Gyűjtsük össze egy helyre a kedvenceinket, így később könnyen megtalálhatjuk azokat. Ha pedig körvonalazódik, hogy mit is vásárolnánk, hasonlítsuk össze a termékeket az Etsy-vel. Az app segít abban is, hogy újabb információkat kaphassunk a kiszemelt termékről. Ha az adatlap nem eléggé informatív, kérdezzünk közvetlenül az alkotótól, hogy valóban azt kaphassuk meg, amit elképzeltünk. Szeressünk bele egy kolumbiai karkötőbe, vagy olasz balerina cipőbe, de már Magyarország ötlet dús alkotói közül egyre többet fellelhetünk az Etsy app-on.

Etsy használata

Az Etsy alkalmazás remek alternatíva azok számára, akik szeretik a bőséges kínálatot, ám mégsem vágynak a piac zsongására. Az app-ot telepítsük az Android-készülékre, majd az aktiválást követően hozzuk létre a profilunk (vagy regisztráljuk például a Facebook-adatlapunkkal, így megspóroljuk a kitöltést), amely alapfeltétele a későbbi vásárlásnak. Könnyebben találkozunk szembe az érdeklődési körünknek megfelelő termékekkel, ha kijelöljük a számunkra érdekes kategóriákat. Például, ha ékszer-rajongók vagyunk, felesleges, hogy a legújabb bútormodellek árasszák el a főoldalunkat. Egy jó kereső fél siker a vásárlásban, jól tudja ezt az Etsy app, ezért okosan csoportosítja a találatokat, számos kategóriát állított fel azért, hogy hatékonyan működhessen a felület.

etsy-1
etsy-2

A termékekről részletes leírást is olvashatunk, és megtaláljuk a hozzájuk tartozó véleményezéseket is, amelyeket mindig érdemes átböngészni. A szív ikon érintésével a kedvencek közé tesszük a kiválasztott darabot, így később egy mozdulattal rátalálhatunk. Ez a virtuális piac még a gyűjtőknek is igazi csemege. Például a filmrajongók mesés darabokra bukkanhatnak nézelődés közben, hiszen az egész világ bekapcsolódik a kereskedelemben az Etsy app-on keresztül! Érdemes már ma regisztrálni.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.