Endomondo letöltés magyarul | Endomondo - Running & Walking app telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Endomondo - Running & Walking

endomondo Az Endomondo Running & Walking az egyik legokosabb és legnépszerűbb fitnesz- és futóalkalmazás. Ingyenesen elérhető bármelyik androidos és iPhone készülékkel, egy pontos és intelligens személyi edzőt kapunk! Vele nyomon követhetőek az edzések, ez pedig alapfeltétele annak, hogy tartós teljesítménynövelést érhessünk el. Az Endomondo – Running & Walking app több mint 40 mozgástípusnál alkalmazható. Egyszerre szakember és haver: ha csökkenne a motiváció, felráz. Itt az ideje letölteni, futóknak kötelező!

Gyártó: Endomondo.com
Megnevezés: Endomondo - Running & Walking
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 656
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.33 (3 szavazat)

Mi az Endomondo - Running & Walking?

Kilométert és pulzust számol, kalóriamennyiséget listázik. Az Endomondo – Running & Walking app azonban sokkal több, mint egy rögzítő alkalmazás. Ez a népszerű felület a mozgást élménnyé teszi, hiszen a naplózott teljesítményünket nemcsak böngészhetjük, de a sikeres futást követően azonnal megoszthatjuk a barátainkkal. Megleshetjük, hogyan teljesítik a felhasználók a mi saját távjainkat, sőt, tanácsokat kérhetünk és adhatunk is. A kezdőknek az app teljes edzéstervet kínál, hogy ők se veszítsék el mozgás közben a lelkesedésüket. Az Endomondo – Running & Walking tökéletesen igazodik a mozgást végzők stílusához! A személyre szabható beállításokkal mindenki saját képessége szerint teljesíthet. A rendkívül precíz és okos alkalmazás mért adatai hozzásegítenek a kiváló eredményekhez. Az Endomondo – Running & Walking app megmutatja, egy lépést se tettünk hiába. Kell ennél erősebb motiváció?

Endomondo - Running & Walking app használata

Okos és gyors, az Endomondo – Running & Walking app-pal minden információt megszerezhetünk a teljesítményünkről, ami kifejezetten bátorító, amikor a testünk épp nem jelzi a változásokat. Telepítsük könnyedén az androidos készülékünkre – de iPhone-ra is ingyenesen letölthető ez a fantasztikus futóalkalmazás. Regisztráljunk, és a létrehozott profil ettől a pillanattól kezdve minden mozdulatunkat rögzíti. Napi, heti, havi statisztikát böngészhetünk. GPS segítségével a lefutott távot térképen keresztül is visszanézhetjük, de már futás közben is tájékozódhatunk a menetirányról. Ezért sose induljunk el otthonról kocogni az Endomondo – Running & Walking app nélkül!

endomondo-1
endomondo-2

A főmenüből választhatjuk ki a kívánt műveletet. Az edzés dokumentálása mellett innen léphetünk a közösségi felületre, itt találjuk meg a felkészítő edzésterveket, táplálkozási tanácsokat, és saját eredményeinkhez innen juthatunk el. Kezdőket és profikat egyaránt segít ez az intelligens applikáció: különböző fokozatú tréningeket ajánl a sikeres kezdés és a hatékony befejezés érdekében. Az Endomondo – Running & Walking mozgásra született, ahogyan az ember is. Vigyük magunkkal a legközelebbi futókörünkre!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.