eMAG mobil alkalmazás letöltése | eMAG online akciók

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

eMAG.hu

emag Az eMAG.hu alkalmazással Magyarország egyik vezető webshopjából vásárolhatunk például tableteket, okostelefonokat. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel ingyenesen érhetjük el az appot, így a legrövidebb időn belül választhatjuk ki a legjobb ajánlatot. Régóta terveztük már a beszerzést, vagy spontán eszünkbe jutott, mire lenne szükségünk? Bárhol és bármikor elérhetjük a teljes kínálatot! Mindegy, hogy notebookról vagy gyerekjátékról van szó, az eMAG.hu a vásárlás legkényelmesebb módja, nézzük meg!

Gyártó: eMAG
Megnevezés: eMAG.hu
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 652
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az eMAG.hu?

Szükségünk van egy új laptopra, de mindenki mást ajánl? Nyissuk meg az eMAG.hu appot, és döntsük el mi magunk, hogy a leírások és vélemények alapján melyik lesz megfelelő. Akár össze is hasonlíthatjuk a kedvenc termékeket, így az előnyök és hátrányok még szembetűnőbbek lesznek. A gyors és biztonságos vásárlást egy okostelefonnal most bárhol megvalósíthatjuk. Válasszunk nekünk tetsző fizetési módot, tájékozódjunk a garanciáról. Az alkalmazással igényelhetjük kézbesítéskor a termékbe történő betekintési jogot is. Az eMAG.hu minden tekintetben igyekszik növelni a vásárlói élményt és biztonságot, mobilos applikációjával ugyanazokat a minőségi szolgáltatásokat nyújtja, amit már a weboldalán megszokhattunk. Vásároljunk ellenőrzött felületen a legjobb árakkal – mindezt otthonról, vagy épp utazás közben a vonaton, repülőn. Az eMAG.hu rugalmas, bátran lehetünk mi is spontának!

eMAG.hu app használata

Az eMAG.hu felhasználó barát app, ráadásul kevés helyet foglal a mobiltelefonon is. Telepítsük, és máris meglátjuk, milyen gyors és jól szervezett a keresője. A nyitóoldalon pörgessük végig a legfrissebb ajánlatokat és akciókat, vagy ugorjunk egy érintéssel azonnal a kategóriákhoz. Az előzményeket is itt találjuk a felső részben, így nem kell aggódnunk, ha elfelejtettük menteni a korábbi kedvenceinket – az eMAG.hu megjegyzi nekünk! Az alkalmazással pontosan kiválaszthatjuk a termék típusát, a menü segítségével pedig személyre szabhatjuk a találati lista cikkeit.

emag-1
emag-2

Kedvezménnyel szeretnénk sportkamerát vásárolni? Állítsuk be a szűrő paramétereinél. Ugyanígy a legújabb vagy a legnépszerűbb eszközöket is kiválaszthatjuk. Az eMAG.hu olyan okos app, hogy bármikor kérhetjük 2 vagy több termék összehasonlítását, ehhez pedig csak a jobb alsó sarokban található ikont kell megérinteni. Olvassuk el az értékeléseket is, a véglegesen döntésben a vásárlói tapasztalatok sokat segíthetnek! A fizetést és az áruszállítás beállításait szintén az eMAG.hu felületén végezhetjük el, magas fokú biztonsági intézkedések mellett. Ha nincs időnk vásárlás előtt alaposan kikérdezni a szakembereket, mindenképp böngésszük át az eMAG.hu-t, hogy minél több információt begyűjthessünk.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.