eMAG mobil alkalmazás letöltése | eMAG online akciók

 
Ingyenes programok információs portálja

eMAG.hu

emag Az eMAG.hu alkalmazással Magyarország egyik vezető webshopjából vásárolhatunk például tableteket, okostelefonokat. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel ingyenesen érhetjük el az appot, így a legrövidebb időn belül választhatjuk ki a legjobb ajánlatot. Régóta terveztük már a beszerzést, vagy spontán eszünkbe jutott, mire lenne szükségünk? Bárhol és bármikor elérhetjük a teljes kínálatot! Mindegy, hogy notebookról vagy gyerekjátékról van szó, az eMAG.hu a vásárlás legkényelmesebb módja, nézzük meg!

Gyártó: eMAG
Megnevezés: eMAG.hu
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 544
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az eMAG.hu?

Szükségünk van egy új laptopra, de mindenki mást ajánl? Nyissuk meg az eMAG.hu appot, és döntsük el mi magunk, hogy a leírások és vélemények alapján melyik lesz megfelelő. Akár össze is hasonlíthatjuk a kedvenc termékeket, így az előnyök és hátrányok még szembetűnőbbek lesznek. A gyors és biztonságos vásárlást egy okostelefonnal most bárhol megvalósíthatjuk. Válasszunk nekünk tetsző fizetési módot, tájékozódjunk a garanciáról. Az alkalmazással igényelhetjük kézbesítéskor a termékbe történő betekintési jogot is. Az eMAG.hu minden tekintetben igyekszik növelni a vásárlói élményt és biztonságot, mobilos applikációjával ugyanazokat a minőségi szolgáltatásokat nyújtja, amit már a weboldalán megszokhattunk. Vásároljunk ellenőrzött felületen a legjobb árakkal – mindezt otthonról, vagy épp utazás közben a vonaton, repülőn. Az eMAG.hu rugalmas, bátran lehetünk mi is spontának!

eMAG.hu app használata

Az eMAG.hu felhasználó barát app, ráadásul kevés helyet foglal a mobiltelefonon is. Telepítsük, és máris meglátjuk, milyen gyors és jól szervezett a keresője. A nyitóoldalon pörgessük végig a legfrissebb ajánlatokat és akciókat, vagy ugorjunk egy érintéssel azonnal a kategóriákhoz. Az előzményeket is itt találjuk a felső részben, így nem kell aggódnunk, ha elfelejtettük menteni a korábbi kedvenceinket – az eMAG.hu megjegyzi nekünk! Az alkalmazással pontosan kiválaszthatjuk a termék típusát, a menü segítségével pedig személyre szabhatjuk a találati lista cikkeit.

emag-1
emag-2

Kedvezménnyel szeretnénk sportkamerát vásárolni? Állítsuk be a szűrő paramétereinél. Ugyanígy a legújabb vagy a legnépszerűbb eszközöket is kiválaszthatjuk. Az eMAG.hu olyan okos app, hogy bármikor kérhetjük 2 vagy több termék összehasonlítását, ehhez pedig csak a jobb alsó sarokban található ikont kell megérinteni. Olvassuk el az értékeléseket is, a véglegesen döntésben a vásárlói tapasztalatok sokat segíthetnek! A fizetést és az áruszállítás beállításait szintén az eMAG.hu felületén végezhetjük el, magas fokú biztonsági intézkedések mellett. Ha nincs időnk vásárlás előtt alaposan kikérdezni a szakembereket, mindenképp böngésszük át az eMAG.hu-t, hogy minél több információt begyűjthessünk.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.