Ébresztőóra app letöltés | Ébresztőóra mobil ébresztés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Ébresztőóra

ebresztoora A Ébresztőóra szinte minden pontja testre szabható, akár a klasszikus reggeli ébresztést bíznánk rá, akár egy pontos időkijelzést várunk tőle. Rendkívül kis helyet foglal el, mégis az egyik legfontosabb alkalmazás. Töltsük le az okostelefonunkra, vagy akár a táblagépünkre az ingyenes Ébresztőóra app-ot, hogy időben ébredhessünk fel. Mondassuk fel vele az időt, vagy egy érintéssel méretezzük nagyobbra a kijelzőt. A népszerű alkalmazás rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz, akár egy hónapokkal későbbi dátumra is kérhetünk emlékeztetést.

Gyártó: Squarenotch
Megnevezés: Ébresztőóra
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 206
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Ébresztőóra?

Az Ébresztő óra egy igazán megbízható és vonzó megjelenésű digitális alkalmazás. A saját ébredési szokásainkhoz alakíthatjuk a funkcióit. Szeretünk egy picit tovább pihenni reggel? Akár 10 szundival biztosíthatjuk, hogy valóban felkeljünk, akkor is, ha egy könnyed, nyugtató dallamot választunk az ébredéshez. Érdemes egy kedvenc zenével indítani a napot, a hangfelerősítő funkció az ébresztőből pár másodperc múlva akár egy reggeli karaoke-partit is alakíthat. Az Ébresztőóra a nap bármelyik szakában rugalmasan használható, időkijelző funkciójához igen hasznos beállításokat alakítottak ki a fejlesztők. Már egy érintéssel felmondathatjuk a pontos időt, vagy éjszakai üzemmódra állítva sötétben is könnyedén leolvashatjuk azt. A színskála minden árnyalatát felhasználhatjuk az applikációhoz, így mi dönthetünk az időkijelző színéről, a napok, az akku töltöttségi szintjének jelzéséről is. Vagy ébredhetünk a kedvenc zeneszámunkra is, ami lendületbe hoz bennünket reggel, hogy könnyen induljon a nap – és időben!

Ébresztőóra használata

Ha szeretnénk egy sötétben is kiválóan használható időjelző és ébresztő alkalmazást, az Ébresztőóra app-ot egy pillanat alatt letölthetjük az Android-készülékünkre. Kis tárhelyért cserébe számos alakítható funkciót kapunk. Az app kezdőfelületén egy érintéssel éjszakai megjelenítésre kapcsolhatjuk az Ébresztőórát, ha a napszerű ikonra nyomunk. Ha bárhol máshol érintjük meg a kijelzőt, már hallhatjuk is hangosan a pontos időjelzést. Az összes beállítással kapcsolatos funkciót egy helyen találjuk. Válasszunk színt, vagy óraformátumot. Eldönthetjük, szeretnénk-e látni a másodperc számlálót, vagy esetleg az akkumulátor töltöttségi szintjét. Többet között ezt is megválaszthatjuk.

ebresztoora-1
ebresztoora-2

Érdemes átböngészni az ébresztő óra lehetőségeit. Ha korán kelők vagyunk, és nehezen ébredünk, állítsunk be több időpontot. Akár azt is kérhetjük az alkalmazástól, hogy csak akkor hallgasson el, ha megrázzuk az okostelefonunkat. Mi szabályozhatjuk a hangerősséget, a szundi újraébresztőt, a zene típusát is. Külön beállíthatjuk a hétköznapokon és a hétvégéken használt ébresztőt is – így nem kell minden héten újra rögzítenünk az időpontokat. Kivéve, ha változatosságra vágyunk, az Ébresztőóra ugyanis rengeteg beállítási lehetőséget nyújt a reggeli induláshoz!

Tovább az android letöltés oldalra.