eBay alkalmazás letöltés | eBay online vásárlás telefonon

 
Ingyenes programok információs portálja

eBay

ebay Az eBay a világ legnagyobb webáruházának Android és iPhone alkalmazása. A világ legnagyobb webáruháza sem létezhet fejlett és igényes mobilapplikáció nélkül. Az eBay alkalmazása természetesen ingyenesen letölthető és használható bárki számára. A hihetetlen mértékű árukínálat ellenére az ebay rendszere könnyedén kezelhető, átlátható. A kategorizálás és a szűrési lehetőségek átgondoltak és kényelmesek. Kijelenthető, hogy az ebay applikációja megfelel az elvárásoknak.

Gyártó: eBay Mobile
Megnevezés: eBay
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 814
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.00 (4 szavazat)

Mi az eBay?

Az ebay applikációjának a legfőbb célja, hogy alternatívát teremtsem a mobil felhasználók számára, akik már részben vagy egészen elszakadni látszanak a hagyományos asztali számítógépektől. Évről évre egyre több okostelefon felhasználóval kell számolni, így magától értetődő módon felértékelődött az ebay – illetve általánosságban minden nagy webáruház – applikációjának szerepe. Az ebay mobilalkalmazása lehetővé teszi, hogy bejelentkezés után saját hirdetéseket tegyünk közzé vagy egyszerűen csak szemezgessünk mások kínálatából. A bejelentkezett felhasználók könnyedén visszanézhetik a nemrég megtekintett hirdetéseket.

eBay használata

Az ebay fejlesztői rengeteg energiát öltek bele, hogy az mobil alkalmazásuk könnyen használható, áttekinthető és professzionális legyen. Nagy hangsúlyt kapott a hirdetések feladásának egyszerűbbé tétele, illetve a böngészés javítása - a felhasználóbarát megoldások figyelembevétele mellett.

ebay-1
ebay-2

Az ebay rendszere kiforrott keresési képességekkel rendelkezik, ezek használata teszi átlátható és kezelhetővé azt a hihetetlen árumennyiséget, amivel az ebay rendelkezik. A kedvencként elmentett darabokat egy helyen találjuk meg összegyűjtve a későbbi böngészéshez. Gondoljuk csak el, mekkora adatmennyiségről lehet szó, hiszen a webáruházat gyakorlatilag a világ minden pontján ismerik. Lehetőség nyílik az árak összehasonlítására is, ennek köszönhetően könnyebben hozhatunk okos döntéseket, ha vásárlásra szántuk el magunkat. A csomagok nyomon követésének köszönhetően pedig nagyobb biztonságban tudhatjuk azt a pénzt, amit egyes termékekért kifizettünk. A felület angol, francia, olasz, német, spanyol, portugál, orosz, lengyel, holland és flamand nyelvi támogatással rendelkezik.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.