E-book Reader app letöltés | ebook reader android, ios

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon bonyi a használata, és széttépik a víruskeresők. Ha egyszerűen használható egyedi keylogger program kell laptopra http://www.spycentrum.com/#ext Download: Refog Free KGB Key Logger 7.0.3

E-bookreader

e-bookreader Az E-book Reader applikáció segítségével az E-könyvek olvasása gyors és egyszerű. A digitalizáció korában cseppet sem meglepő, ha az eddig „szentnek tartott” olvasás bizonyos esetekben átköltözik a digitális platformokra. Az Ebook Reader alternatívát jelent az Android és iPhone felhasználók számára, akik szeretnék mindig maguknál tudni kedvenc könyveiket, szakmai anyagaikat vagy egyszerűen csak belelapoznának egy-egy érdekes kiadványba. Az applikáció segítségével a könyvolvasás egy sajátos vonala kel életre.

Gyártó: eBooks.com
Megnevezés: E-bookreader
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 975
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi az e-Book Reader?

Az Ebook Reader egy ingyenesen letölthető Android és iPhone alkalmazás, amely kiváló választást jelent mindazok számára, akik okostelefonjukon vagy táblagépükön e-könyvet szeretnének olvasni. Az alkalmazás rengeteg kiegészítő funkcióval rendelkezik, tehát cáfolható az a nézet, miszerint egy e-könyv olvasó szoftvernek csupán a szöveges tartalmat kell megjelenítenie, és ott véget is a feladata. Az Ebook Reader remek cáfolat erre és talán még arra is képes, hogy az e-book olvasást némileg elfogadottabbá és szimpatikusabbá tegye. Valljuk be őszintén, gyakorlatilag mindenki olvas digitális kiadásokat, mégis a legtöbben csakis a papír alapú olvasást tartják „olvasásnak”.

E-bookreader használata

Az Ebook Reader felhasználói felülete a hagyományos könyvtárat idézi, ezzel is emlékeztetve a valódi könyvolvasás hangulatára. Az alkalmazás felülete némileg régimódi, viszont áttekinthető. Adott e-könyv megnyitása után semmiféle zavaró tényezővel nem kell számolnunk, így az olvasás kényelmes. Ráadásul szabadon megválaszthatjuk az általunk kellemesnek tartott betűnagyságot és betűtípust is.

e-bookreader-1
e-bookreader-2

Ezeknek a beállításoknak köszönhetően mindannyian úgy változtathatjuk a szövegezés külalakját, ahogy nekünk a leginkább megfelel. De nem csak a betűk típusát alakíthatjuk, hanem a színeket is. A betűket és a háttereket egyaránt változtathatjuk igényünk és kedvünk szerint. Az applikáció beépített közösségi funkciókkal is rendelkezik; egyetlen koppintással megoszthatjuk az épp olvasott könyvet a Facebook, a Twitter vagy a Google+ segítségével, de ismerőseinknek is elküldhetjük e-mailben. Az Ebook Reader számos egyéb opciót tartogat, könyvjelzővel, tartalmi keresőmezővel, éjszakai olvasás móddal...

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.