Dubsmash magyar letöltés | Dubsmash apk online telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Dubsmash

dubsmash A Dubsmash ingyenes applikációnál viccesebb videó alkalmazás aligha létezik! A leghíresebb zeneszámokhoz, a legvagányabb filmes idézetekhez készíthetünk saját felvételt. Bármilyen androidos vagy iPhone készülék megfelel ahhoz, hogy megalkossuk életünk legmókásabb videóit, majd elküldjük azokat chatüzenetben. Olyan jó csevegő, mint egy messenger, csak sokkal mókásabb! A Dubsmash app adja a slágerrészleteket, mi pedig az arcunkat! Vajon kié lesz a legviccesebb? Nevettünk már ma? Töltsük le!

Gyártó: Mobile Motion GmbH
Megnevezés: Dubsmash
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 604
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Dubsmash?

Ezzel az ingyenes alkalmazással most igazán jól szórakozhatunk. Adjuk az arcunkat valami nagyon vicces mondathoz, amely nem a mi hangunkon hangzik el. A Dubsmash alkalmazással kiválaszthatjuk a kedvenc mozis idézetünk, vagy egy refrén-részletet, majd videót készíthetünk mellé. Valójában egy fantasztikus és újszerű csevegő program a Dubsmash, amellyel teljesen elhagyhatjuk a pötyögést! Üzenjünk mókás hangon és bohém felvételekkel. Csak néhány másodpercet kell rászánnunk arra, hogy elkészítsük a videót. Sokat nevetünk majd a végeredményen – de nemcsak mi, hanem a barátaink is. Válasszunk refrént, vagy épp állathangot, még egy favicc is biztosan ott hever ennek az ingyenes appnak a kínálatában. Ha eszünkbe jut egy ütős mondat, vegyük fel és töltsük a Dubsmash felületére, hogy mások is használhassák. A kedvenc hangsorainkat pedig jelöljük meg, és gyűjtsük egy helyre, hogy mindig gyorsan előkaphassuk, ha frappáns módon szeretnénk válaszolni!

Dubsmash app használata

Felkészültünk egy különleges chatelésre? A Dubsmash alkalmazással most rövid, vicces videókat gyárthatunk le, amelyek izgalmassá teszik a beszélgetéseinket. A telepítést követően regisztráljunk a felületen – hiszen később csak tagként tudunk saját hanganyagokat rögzíteni. Nagyon egyszerűen használhatjuk az app felületét, jobbra-balra söpréssel már az összes funkciót elérhető. Először válasszuk ki azt a hangfelvételt, amelyhez majd később elkészíthetjük a néhány másodperces videónkat is. A komolyabb stílus itt háttérbe szorul, a kínálatban a vicces mondatok, zeneszövegek közül lehet majd választani. Keressük ki a legfrappánsabbat.

dubsmash-1
dubsmash-2

A képernyő alján található felvevő gomb segítségével indítsuk el a felvételt. A monitor felső része folyamatosan mutatja, mennyi idővel kell gazdálkodnunk, hogy megfelelő hosszúságú videót készítsünk el. Valószínűleg nemcsak mi kacagunk majd a végeredményen, küldjük el az ismerőseinknek is! Osszuk meg velük ezt az élményt, és hívjuk meg őket a Dubsmash felületére, hogy ők is vicces videóval válaszolhassanak vissza. A barátok így is értenek majd egymás szavából. Ha épp unatkozunk, kapjuk elő ezt az ingyenes app-ot, mert feldobja a hangulatunkat!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.